View Single Post
Old 07 Nov 2003, 12:36   #11
morpheus
Junior

morpheus

Originally Posted by PoliFanAthic:
Deja dupa primul film mi s-a parut ca o urmare ar fi inutila, dar dupa ce au mai bagat teorie cu kgmul in doi nu au mai avut cu ce sa umple revolutiile.

Da, pai eu am zis chestia asta inainte sa vad Reloaded... si mi se pare ca mi-ai dat dreptate...

Inca nu am votat la chestionar pentru ca sunt intr-o dilema. Ar fi trebuit
mai multe optiuni nu doar 'Da'/'Nu' ceva de genul 'Partial'... dar in fine...

Ce mi-a placut... Mi-a placut sfarsitul mi se pare excelent... nu stiu cata lume l-a inteles pentru ca dupa terminarea 'Premierei Mondiale' am auzit replici de genul 'Ti-am zis eu ca moare Neo'... Eu zic ca nu era chiar asa de greu de inteles... Inca dupa prima parte s-a spus ca Neo e o varianta moderna a lui Jesus si Revolutions a confirmat acest lucru prin: pozitia lui Neo la reconectarea in Matrice, lupta cu Smith care este prezentat drept opusul sau adica intruchiparea Diavolului, dupa rastignire cica Jesus a coborat in Iad cum si Neo a 'coborat' in Matrix, aura din jurul sau dupa presupusa moarte, replica de final a Oracolului despre intoarcerea lui Neo...

Inca un lucru care mi-a placut in mod deosebit a fost asemanarea intre poveste masinilor si poveste lui Smith. Adica: oamenii au crea masinile si le-au scapat de sub control, masinile l-au creat pe Smith pe care deasemenea l-au scapat de sub control...

Ideea cu spatiul dintre cele doua lumi este... interesanta...

Acum ce nu mi-a placut:

In primul rand lupta din Zion cu suuuutele de miiiiiii de santinele asta a durat mult prea mult si a fost... cel putin plictisitor

Inca ceva teoriile acestea sunt dragute dar nu prea au nimic in comun... si asta este o problema destul de importanta...

Monica Belluci dezamagitoare practic nu-si prea avea rostul... oare cum de a acceptat sa fie doar piesa decorativa???