Originally Posted by PoliFanAthic:
Deja dupa primul film mi s-a parut ca o urmare ar fi inutila, dar dupa ce au mai bagat teorie cu kgmul in doi nu au mai avut cu ce sa umple revolutiile.
|
Da, pai eu am zis chestia asta inainte sa vad Reloaded... si mi se pare ca mi-ai dat dreptate...
Inca nu am votat la chestionar pentru ca sunt intr-o dilema. Ar fi trebuit
mai multe optiuni nu doar 'Da'/'Nu' ceva de genul 'Partial'... dar in fine...
Ce mi-a placut... Mi-a placut sfarsitul mi se pare excelent... nu stiu cata lume l-a inteles pentru ca dupa terminarea 'Premierei Mondiale' am auzit replici de genul 'Ti-am zis eu ca moare Neo'... Eu zic ca nu era chiar asa de greu de inteles... Inca dupa prima parte s-a spus ca Neo e o varianta moderna a lui Jesus si Revolutions a confirmat acest lucru prin: pozitia lui Neo la reconectarea in Matrice, lupta cu Smith care este prezentat drept opusul sau adica intruchiparea Diavolului, dupa rastignire cica Jesus a coborat in Iad cum si Neo a 'coborat' in Matrix, aura din jurul sau dupa presupusa moarte, replica de final a Oracolului despre intoarcerea lui Neo...
Inca un lucru care mi-a placut in mod deosebit a fost asemanarea intre poveste masinilor si poveste lui Smith. Adica: oamenii au crea masinile si le-au scapat de sub control, masinile l-au creat pe Smith pe care deasemenea l-au scapat de sub control...
Ideea cu spatiul dintre cele doua lumi este... interesanta...
Acum ce nu mi-a placut:
In primul rand lupta din Zion cu suuuutele de miiiiiii de santinele asta a durat mult prea mult si a fost... cel putin plictisitor
Inca ceva teoriile acestea sunt dragute dar nu prea au nimic in comun... si asta este o problema destul de importanta...
Monica Belluci dezamagitoare practic nu-si prea avea rostul... oare cum de a acceptat sa fie doar piesa decorativa???