Majoritatea cinefililor abia ashteptau sa vada "revolutions",ca nush ce ca nush pe unde...Pana la urma Matrix nu e decat o idee shi multe efecte ...dupa parerea mea destul de reusite.In rest nu transmite mai nimic filmul(ideile SF nu cred ca transmit ceva la mine).Probabil e un fenomen(sau a fost) doar pt ca sunt atatia fani a ideiilor geniale SF.
Cat despre programarea premierei la aceeasi ora mi se pare ca o adunare a manelistilor la o ultima piesa dea lu' Minune( "Anything that has a beginning, has an end" -sper sa vad si sfarsitul manelelor. )
Asha ca ma surpind comentariile de aici in sensul ca nu ar merita vazut sau ca ii lipseste ceva(de parca nu era de asteptat).Altii cica s-au dus la cinema sa inteleaga si ei ceva din film (macar acum la sfarsit) :lol:
Oricum continuarile mi se par de cacao la toate filme care nu intra in categoria "comedie".Nu inteleg de ce nu fac un film de 5-6 ore.Daca intr-adevar ar fi unu bun eu unu nu m-as plictisi.Sau cumva cand se face un film bun se uita producatorii pe scenariu si cauta cu binoclu' sa vada...poate poate...o continuare..??? :o Apropo, sper ca nu va ashteptati la prea mult de la LOTR.