A fost cam o amestecatura fara pereche. Prima data am avut un soc cand am vazut cine era Nemo, dar m-am obisnuit. M-a impresionat insa viteza cu care se lupta. Mai ceva ca Neo. Personajele nu au insa nici in clin nici in maneca cu ce am citit cand eram mic. Un "bors" asezonat cu un Sean Connery care face toti banii. Adica salveaza filmul. Care a fost cam slab. Mi-a placut filmul de despartire al lui M, ca si actorul care l-a interpretat, de altfel. Submarinul ala o fi fost al lui Nemo, dar aia care au facut filmul nu s-au gandit prea mult: trapele alea de inchidere (in secventa de scufundare a submarinului) nu trebuiau sa fie si ele electrice? Chiar trebuiau aia sa vina sa la inchida?
Cateva referinte la "Death on the Moor" (sau ceva de genul asta de A.C.Doyle -- am uitat titlul exact), un Tom Sawyer lipsit de vlaga si o Peta Wilson pe care o vad pentru prima oara la cinema fac din acest film ceva de vazut numai bine intr-o dimineata ploioasa cand nimeni n-are chef sa iasa din casa.
De subiect m-am tot plictisit.
Iar faza mortii lui Dorian Gray -- ma asteptam ca Mina sa zgarie usor-usor panza tabloului cu unghia, nu sa i-l arate lui Dorian.
[5/10]
|