View Single Post
Old 06 Nov 2003, 14:42   #6
jona
Veteran

jona

Send a message via Yahoo to jona
Ca sa nu ziceti ca sunt nu-stiu-cum, revin si cu reprosuri:

Contra:la un moment dat ti se ia de atata grafica, e un moment in care nu se intelege absolut nimic; interpretarea generala este cam liniara, parca sunt toti stana de piatra (exceptand Zee, Kid si alti cativa); subiectul e cam degeaba, era pus sa desluseasca ce nu se terminase in Reloaded, dar nici asta nu s-a prea terminat, tot coada de peste a ramas; prea multe faze comice, mult prea multe pt. seriozitate (de la faza cu terminarea cursului de instructie, "Dilema" lui Smith ce trebuie si ce nu trebuie sa spuna, si de ce a spus-o, pana la PENIBILA scena a pumnului care e filmata super adevarat, dar simpla ei prezenta face de ras toata trilogia; parca era in filmele vechi in care unii se fac ca mor in cel mai pemibil fel, cam asa si aici; aa, si mai e faza cu rasul diabolic al lui Smith dupa ce transforma si Oracolul in una din Clone).

Se zice ca dintr-o trilogie, a doua e cea mai proasta si a treia e cea mai buna (vezi Indiana Jones). Sincer, Matrixul o ia cam descrescator. PRIMUL a fost tare ca idee, si ca a folosit metode de filmare nefolosite pana atunci; AL DOILEA: fratii-regizori se supara sa pana si in Shrek au copiat dupa ei si se pun si scot cele mai tari efecte vizuale, de ramai masca; Al TREILEA: pai, ca sa vezi, ca nu stiu ce... pur si simplu deslusirea unui mister care, pana la urma, nu prea se desluseste; oricum, grafica frumoasa.

Cel putin, putem spune ca am vazut Matrixul complet, (ca eu am reusit sa vod prima data o premiera europeana - sau ce a fost). Ramanem cu nostalgia Matrixului... din prima si a doua parte. :cry: