View Single Post
Old 04 Nov 2003, 09:10   #8
archon
Junior

archon

emanuel, eu cu draga inima mi-as face rezervari online la cinemagia.ro, daca as primi cardul. Acum am completat si trimis pentru a patra oara formularul... banuiesc ca tot de pomana. :cry:

Si acum intrebarea: mi-am cumparat bilet la HM pt miercuri, dar as prefera sa merg la Glendale sa-l vad, chit ca din lipsa cardului, ar trebui sa ma scol de dimineata sa inghet la bilete - cu riscul de a gasi locurile deja ocupate datorita rezervarilor pe care eu nu le-am putut face. Mai am in vedere ca la Glendale, cand am fost sa vad Reloaded, sunetul s-a auzit aproape stereo, nicidecum dts (desi mi-au spus oamenii ca au cdurile) - poate am avut eu ghinion - si evident, acum stau si ma gandesc... sa ma risc, sa nu ma risc.
N-am vazut nici pe postere, nici in trailere ce sunet ar avea filmul. Pe imdb la sound mix la Revolutions apare doar Dolby Digital, ceea ce teoretic HM are, dar pe siteul dts vad ca, iarasi - teoretic vorbind, ar trebui sa vina si cu sunet dts.
Repet inca o data - daca as stii ca nu voi regreta - renunt la HM si stau in frig ca sa iau bilet la Glendale, pentru ca prefer dts.
De ce sunt asa pretentios? Ei bine, in general nu sunt, dar macar la astea cateva filme "cheie" pe an as dori sa am conditii de vizionare ceva mai bune - daca nu se pot numi "exceptionale", decat in mod obisnuit.

Voi ce ma sfatuiti ?
archon is offline   Reply With Quote sendpm.gif