nu poti pentru ca nu poti
Daca vrei sa iti iei bilete la filmu' asta in prima zi la patria, singura ta sansa va fi sa ai nervi si spate de otel, deoarece cred ca se va calca in picioare lumea miercuri, cand aia de la patria pun in vanzare biletele. Asa s-a intamplat si la reloaded, cu mici intermitente, cam la cate o ora de la inceprea spectacolelor, si nu cred ca va fi diferit acum. Singura solutie viabila ar fi sa iti rezervi bilete la hmultiplex sau la glendale.
(Poate e un pic off-topic, dar cred ca e important si ce urmeaza)
In afara de asta, mai exista si jegosii aia de bisnitari, care sunt pentru mine un fel de ciuma a cinematografului patria, carora trebuie sa le suporti magaria si indolenta cam la fiecare premiera. Din nefericire, niciodata nu am vazut picior de politist sau bodyguard in jurul cinematografului in zilele de premiera la filmele mai importante, asa ca scursurile astea continua sa isi afiseze dintii galbeni, lanturile stralucitoare si impertinenta tot timpul acolo. Din pacate, romanii sunt prosti, si ii ajuta sa continue aceste obiceiuri la nesfarsit. Daca s-ar arde idiotii astia cu vreo 20 de bilete de om de cateva ori, la cateva premiere dinastea, cred ca s-ar gandi de 2 ori inainte sa mai faca magarii din astea. Tot ce ar trebui facut, ar fi sa NU MAI CUMPERE NIMENI BILETE DE LA EI
Ma mira ca totusi nimeni nu comenteaza nimic in legatura cu ei pe aici, desi vad ca se discuta despre multe.
A, si pentru cel dinainte, care oferea bilete "bune" pentru pretul de 50 de parai, am asta sa ii spun: decat sa iti dau tie banii aia, mai bine le dau foc ba bisnitare. Daca totusi vrei sa vinzi bilete in regim de bisnita, sa imi spui cum arati, poate ne vedem pe la patria in ziua premierei, si discutam mai brutal despre nemurirea sufletului si cantitatea de sange pe care o poate pierde un om si sa continue sa mai traiasca...