Originally Posted by PoliFanAthic:
Ma intrebam...oare cum isi imparte cineva "fericirile"? Eu, de exmeplu, ca cel mai important aspect consider ca exista fericire "personale" si "impersonale". Evident cele personale tin de reusitele mele, in timp ce cele impersonale tin de reusitele celor la care tin. Si eventual, va puteti aduce aminte de cea mai frumoasa zi din viata voastra? Eu da. Exista chiar doua zile, cate una pentru fiecare categorie. Pentru cele impersonale este ziua in care Poli a invins pe FC Baia Mare, in divizia B, cu 3-2, dupa ce au jucat cu un om in minus din minutul zece, respectiv doi din minutul 50, si au revenit de doua ori, fiind condusi. A fost o atmosfera superba si nu exista o mai mare fericire pentru mine decat sa vad o atmosfera superba pe stadionul Dan Paltinisanu. In fine, lasand asa zisa "absurditate" cum probabil vi se pare aceasta deoparte, cea mai frumoasa zi din punct de vedere personal trebuie sa fi fost ziua in care am primit/asteptat rezultatele de la capacitate. Nu neaparat din prizma notei obtinute, care a fost oricum peste asteptari, ci deoarece in acea zi am fost impreuna cu tatal si bunicul meu la restaurant la masa, si va asigur, asa ceva nu se intampla prea des, mai ales pentru ca ambii stau foarte prost cu timpul liber. Am stat asa la masa, trei generatii! Au fost sentimente pe care nu stiu daca le voi mai retrai vreodata.
|
All together now: AWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW!

:oops:
Nice, very nice.
Ce este fericirea?
O cola, un kebab si o caseta cu Return of the Jedi.
Si presupun ca asta explica de ce am ajuns la 65 de kg. :lol: