View Single Post
Old 20 Oct 2003, 10:40   #34
snatchro
Guru

snatchro

Send a message via MSN to snatchro Send a message via Yahoo to snatchro
A trecut duminica, ora 20.00. Ora la care timpul m-a gasit facand in Flash o interfata pentru CD. Apoi mi-am adus aminte ca s-au inchis urnele, si ca nu m-am obosit sa ma duc la vot, in scoala de vizavi. De ce? Pentru ca nicaieri nu am gasit o brosura cu textul integral al noii Constitutii. Chiar am avut interesul sa cer la o firma, unde aveau mai multe. Bineinteles, cum se intampla la noi in tara, am fost luat in zeflemea. Nici in cutia postala n-am gasit nimic, desi ar fi fost normal. Sau macar un text complet al actului, afisat frumos in Piata Unirii sau in alte locuri publice, ca sa-l studieze orice om. Dar nu, la noi ca la nimeni. Garantarea proprietatii si chestia cu armata si alte alea care le-am auzit intr-un spot la radio nu m-au convins deloc. Praf in ochi. Publicitatea agresiva si aparitia unui lider celebru (pentru casele sale) la televizor m-au facut sa ma apuc sa-mi fac temele pentru scoala. Facultate in cazul meu.
M-am amuzat teribil cand am auzit azi dimineata la Europa Libera cum s-a mai facut rost de cate un vot, cu cate o urna mobila, cu cate un cetatean minor etc. Frumoasa tara, dar, vorba unui jurnalist, eu as vrea sa cobor.
snatchro is offline   Reply With Quote sendpm.gif