View Single Post
Old 20 Oct 2003, 02:10   #31
Leonard
alter-ego

Leonard

Send a message via Yahoo to Leonard
norocu meu ca n-am mai fost la cinema de vreo 2 luni si n-am fost manipulat de Andreea Marin sa spun DA.

nu m-am dus la vot in semn de protest fata de aceasta pseudo-democratie. Cica avem posibilitatea sa ne "alegem" viitorul. Cum adica sa votez DA sau NU? Adica lumea e in alb si negru? Cati dintre cei care au votat DA sunt de acord cu absolut toate legile din noua constitutie? (marea majoritatea din cei ce au votat nici nu le cunosc care sunt si cum s-au modificat, in afara de acele 2-3 articole prezentate non-stop pe posturile de televiziune). Daca era intr-adevar un vot democratic, trebuia sa avem posibilitatea sa punem DA sau NU pe fiecare articol din constitutie, chiar daca mi-ar fi luat o ora in cabina de vot sa le bifez pe fiecare. Iar ceva si mai democratic ar fi fost sa avem variante de legi pt fiecare articol si sa le alegem pe care ne convine, desi suna utopic. dar sa ni se ceara sa alegem ori totul ori nimic... mi se pare o mare marsavie.

p.s. m-a amuzat un reportaj la tv dinainte de votare, in mediul rural, oamenii erau intrebati ce vor vota. si in general se dadeau raspunsuri de genul "votam Iliescu, ca asa trebuie"...
si se pare ca tocmai acesti oameni din mediul rural, care nu stiu pe ce lume se afla au avut cea mai mare prezenta la vot. Felicitari bucurestenilor, fiindca a fost orasul cu cea mai scazuta prezenta la vot!