View Single Post
Old 19 Oct 2003, 15:39   #110
TLD
Spirit of the System

TLD

ACTUL 3, SCENA 10 (DEH SINGURA !) : FINALUL ! PARTEA I

Dupa ce executa o manevra de eschiva miniSmitul se clona in proprietarul vilei…

Smitul (major) : Se intampla la fel ca inainte !
MiniSmitul : Eh ! Nu chiar ca inainte ! Repede trebuie sa o gasim pe paminity !

Intre timp Leo-Neo ajunse la capatul … drumului, in w.c. Se intalni cu cel care proiectase matricea, un copil de 10 ani care inainte de a creea matricea se uitase la DBZ…

Leo-Neo : Cine esti si de ce ne aflam aici, intr-o camera plina de oglinzi ?
Copilu’ a.k.a za masterhacher : Te afli in camera in care a inceput totul ! Aici am avut acel moment de relevatie in care am creat matricea. Mancasem fasole inainte !
Leo-Neo : Tot nu mi-ai raspuns la intrebare !
Za Masterhacher : Hmm… mai repede ca ceilalti !
Leo-Neo : Ceilalti ?! Care ceilalti ?!
Za Masterhacher : Da ! Ceilalti colegi de joaca ! Doar nu credeai ca sunt vreun supergeniu care la 10 ani a realizat ceva major in viata lui !
Leo-Neo vru sa-i dea dreptate masterhacherului, dar nu avu timp pt ca acesta vorbi din nou !
Za Masterhacher : Probabil ca vrei sa-ti raspun la intrebarile tale despre matrice ! Probabil cea mai impertinenta intrebare este : Este paminity o femie usoara ?!
Leo-Neo ramase tacut asteptand raspuinsul, care venii imediat.
Za Masterhacher : Nu ! Spre surprinderea ta, ea ti-a fost loiala de la inceput !

Intre timp Paminity dupa ce fusese scapata de Leo-Neo din zbor isi puse in aplicare airbagurile naurakle pt a nu pati nimik la aterizare. Dupa ce isi revenii vazu ca aterizase in apartamentul unor oameni din pantelimon !

Paminity : Unde ma aflu ?! Si unde pot iesi de aici ?
Famili de homelessi raspunse ca intr-un bloc din capitala si ii aratara iesirea din apartament, dar in momentul exact urmator in usa se auzira niste bocanituri ! Era MiniSmitul !

Paminity : La dracu ! Va trebuii sa ma ajutati ! Va trebuii sa il tineti pe MiniSmit pana eu ajung jos, pe scara de urgenta !
Familia de homelessi dand sa zica ceva se pomenira cu o piticanie in apartament si cu o copie a sa in format extra large, mai pe scurt MiniSmitul si Clona sa majora din vila !
MiniSmit : Aici erai ! Ii voi lua lui Leo-Neo tot ce este mai drag ! Smitul major incepu sa rada dement in timp ce paminity replica :
Paminity : Adik incasarile de pe urma trilogiei ?!
MiniSmit : Nu proasto ! Era vorba de tine si in apartament urma o faza gen glont-timp, in care familia de homelessi se stinse din viata (niste costuri in plus pt producatori…)
Paminity se arunca pe fereastra, unde se lovi de scarile de pe scara de urgenta, cu MiniSmitul dupa ea
TLD is offline   Reply With Quote sendpm.gif