View Single Post
Old 18 Oct 2003, 21:34   #24
PoliFanAthic
Guru

PoliFanAthic

Send a message via ICQ to PoliFanAthic Send a message via AIM to PoliFanAthic Send a message via MSN to PoliFanAthic Send a message via Yahoo to PoliFanAthic
Hai sa privim problema din punct de vedere FINANCIAR. Auzisi eu ca aceasta campanie nu a fost chiar pe gratis, nu sunt necesar sume pentru ca oricum nu sunt total adevarate, dar este vorba de milioane de euro. Daca se va vota "NU" atunci peste cativa anisor se vor mai luat putini bani din economiile publice si voila, ia te uita ca iar ne cheama sa votam. Ah, ce amuzant este sa vezi reactia oamenilor la aceasta manevra politico-europeana. De exemplu fui la Bad Boys 2 si il vazui pe io stiu care tip, ala care sta pe un scaun si iti da impresia de boierime si de tampenii "eu votez pentru mine, bla bla". Oamenii au huiduit. Intr-o oarecare masura. Nu mi se pare normal. nici macar 9% nu din electorat nu se prezentase la vot pana la ora 16, mai da-i dracului. Noi ne-o facem cu mana noastra.
De Chivu mi-a placut mai mult cand l-am vazut inainte de "Matchstick Men". Foarte misto film, apropo.
PoliFanAthic is offline   Reply With Quote sendpm.gif