Originally Posted by marx:
Ricciotto,ti-as spune ce greseli psihopedagogice faci daca tot te-ai apucat sa faci pe profesorul ce lasa repetenti,
|
ah, da, asa ai luat-o tu? sa fii sanatos... sunt doar moderatorul unui grup, iar de invatat, invatam unii de la altii, fiecare pune pe masa ce stie, asta e cam tot. slabeste-ma cu 'psihopedagogiile', intr-adevar nu isi au rostul defel in context.
esti inca la nivelul de credinta ca in creatie/cultura exista ierarhii universal obiective.
|
wtf do you mean? sa fiu iertat, dar nu ma bate gindul nicaieri in directia aia. necunoscindu-ma decit extrem de superficial, pesemne ca ai interpretat aiurea cine stie ce idiosincrazie de-a mea - nu te obosi sa explici, nu sunt asa de curios.
Si un atelier de creatie care nu functioneaza ca "opera aperta" tinde sa functioneze(leitmotiv!) doar din inertie.
|
io-te cine umbla cu sentinte sforaitoare - si populiste, pe deasupra :lol: pai, daca tot ai chef sa 'spionezi' cum isi storc altii creierii, sugereaza-le celor de la atf sa televizeze seminariile de scenaristica, acolo sunt chiar profesori, cum vrei tu, cu 'psihopedagogii', iar studentii aia abia asteapta, pe pariu, altminteri iacata, sunt prada... inertiei

hehehe... du-te si lipeste pe poarta "uatf = bastilia?" daca nu tine, mergi pe la vreo televiziune sau macar o agentie de publicitate si cere-le voie sa asisti la sedintele de brainstorming si de creatie, ca doar nu sunt "bastilia" nici ei si n-or fi cu torquemada la poarta.
si 'opera aperta' sa iti faci tu si cu prietenii tai, ok? nu te impiedica nimeni, si daca mai ai si psihopedagogii d-alea, e super, ai loc berechet pe forumu' asta... go for it! alearga, nu doar comenta incercarile altora, hai, anima lucrurile, de ce doar sa scuipi coji de seminte la poarta 'bastiliei'?

si eu voi fi primul care sa ma bucur daca iese ceva, sincer vorbesc! c'mon, shake things up! stiu ca a mai fost recent o incercare de opera aperta d-asta, am uitat nick-ul propunatorului, dar nu te sinchisi tu, just do it!
eeeh... like THAT's gonna happen... stii ceva, maestre? mi-a fost destul. de acum vorbesti singur.
prof. torquemada