View Single Post
Old 12 Oct 2003, 17:01   #108
TLD
Spirit of the System

TLD

MATRICEA REEDITATA!

Actul 2, Scena 9 : Finalul nici ca putea fi mai aproape ! Scris de TLD

Afland unde se indreapta leo-neo MiniSmitul se gandi sa il surprinda si sa-l dea gata inainte de revolutie !

Leo-Neo impreuna cu paminity faceau ultuimul lor drum impreuna inainte de final, iar morfeu astepta dupa leo-neo in fata unei vile din pantelimon in jurul orei 12 noapte, cand li s-a spus sa ctioneze…

Naiobi ajunse la cernvoda, unde tocami patruse in centrala si plasase bombele !

Naiobi : Fantoma ! Vino sa am ajuti ! Mai avem un minut si trebuie sa iesim de aici. Am probleme cu niste paznici !
Fantoma (singura replica din film !) : Nu mai avem timp ! Nu stiu dak vom mai iesi de aici !
Naiobi : Trebuie ! Trebuie sa ajung la morfeu si sa-i declar iubirea… Si camera se stinse trecand la alta scena, cea in care morfeu astepta in fata vilei !

Morfeu : Babalacule ce zici?! Avem sanse sa hacuim reteaua ?
Omu’ cu cheile tocmai trezit din coma : A venit momentul trebuie sa actionam cat mai avem posibilitatea ! Si de dupa colt se auzzira franele unei masini scrasnind ! Era MiniSmitul care venise dupa leo-neo !

Minismit : Ha ! V-am prins incercati sa hacuiti matricea !!
Morfeu incercand sa intre in fereastra cu solitare : Gresit tocmai iesisem la aer curat cu mortaciunea asta ! Vrei sa ni te alaturi ?!
MiniSmit : Hmm… Singurul lucru pt care am venit sunt banii pe care ii am de luat de al protejatul taui si in nici un caz nu va mai traii dupa seara aceasta !!
Morfeu : Dak nu vrei sa ni te alaturi atunci va trebuii sa te bat pt ca am enervezi !!

Intre timp omu cu cheile actiona la ceasul 12 si sparse usa din metal a vilei, patrunzand inauntru !

MiniSmitul era foarte suparat si era pe cale de a se clona in morfeu cand acesta scoase arma secreta ! Jucaria din plus pe care copilu in care se clonase smit (minismitul) o uitase pe etajul acelui restaurant…

Morfeu : Dak vrei ca Nicu sa nu pateasca nimik va trebuii sa ne lasi inpace ! Altfel nicu va fi in flacari !
MiniSmit cu ochii in lacrimi zic unii : Sari la gatul lui morfeu care scapa jucaria care ajunse pe strada fiind distrusa…

MiniSmitul cu fata distrusa : Vei plati scump pentru asta ! Si isi baga mana in buzunarul lui morfeu !
MiniSmit : Ha ! Jumatea cealalta de bani ! La tine erau deci ! Si in momentul urmator incerca sa se cloneze in morfeu !

Insa in clipa urmatoare din senin aparu Leo-Neo care tocmai o scapase pe paminity din brate, in timpul zborului.
Morfeu : Este O stea cazatoare !
MiniSmit : Nu este un meteorit !
Omu’ cu cheile : Nu ba fraierilor este doar Leo-Neo ! Repede trebuie sa intre aici, aratand cu degetul spre o usa pe care scria W.C !

Leo-Neo il insfaca pe morfeu din zbor si se indrepta direct spre omu’ cu cheile care tocmai descuie usa !

MiniSmit : Nuuu ! Trebuie sa pun mana pe tine ! Scoase breta-ul si trase un foc !

In clipa urmatoare omu’ cu cheile era la pamant : Repede ! Eu nu sunt un personaj important, sunt doiar o umplutura. Am facut doar figuiratie. Leo-Neo tu trebuie sa intrii in W.C, iar morfeu sa raspuna la telefon pt a iesi din matrice ! Si astea fura ultimele cuvinte ale omului cu cheile !

In momentul urmator minismitul mai trase cate focuri astfel incat morfeu il impinse pe leo-neo in W.C, trantind usa dupa el. In timp ce din W.C se auzi cum cineva trase apa MiniSmitul il urmari pe Morfeu pana in sufragerie unde morfeu reusii sa iasa din matrice, iar miniSmitul facu cunostinta din nou cu un zbor esuat, la fel ca cel din restaurant ! De data asta se intalni cu proprietarul vilei care cerea niste explicatii !

Eroii nostrii erau fiecare despartiti : Leo-Neo in W.C, Paminity uindeva in pantelimon, Mrofeu undeva in apropierea zionului cu link langa. Deznodamantul este foarte aproape !
Ramaneti pt a va reedita inainte de revolutie !
TLD is offline   Reply With Quote sendpm.gif