1. nu suport sa fiu definit (nici kiar in gluma!) prin comparatie cu andrei gheorghe - care e o tzoapa;
2. problema cu gustul (meu); primo tempo: un regizor (nae, mungiu si altii...) imi cer sa le vad in avanpremiera filmele si sa le spun ce cred; crezi ca ar face-o daca n-ar avea incredere in gustul meu?? nu, nu sint masochisti; e logic... doar ca pe urma (secondo tempo) mai 'uita' - si ma 'acuza' (prieteneste) de... prea mare incredere in gustul propriu! pas de mai intelege ceva... ce sa fie: mica ipocrizie de dupa?;
3. ininteligibilitatea replicilor este o regula in filmul romanesc - cu-atit mai mult cind sunetul este in priza directa; dar godard a facut din aceasta kestie o 'calitate' a filmelor sale! - e drept, acolo e vorba de un haos sonor voit;
4. da, ma simt bine, kiar f. bine pe cinemagia - si stii de ce? pt ca, indiferent cine sint (btw - pt ca ai aparut mai tirziu pe forum -, faptul ca semnez cu numele meu real a fost rugamintea administratorilor), conteaza ce spun si pot avea un feedback cinstit... despre asta e vorba.
in rest, fiecare cu gusturile sale: de aia se zice 'bun gust', respectiv 'prost gust' :wink:
sau, vorba unui amic suprarealist: gusturile nu se discuta, se e-xe-cu-ta!!
|