View Single Post
Old 25 Sep 2003, 12:10   #33
mamamia
Novice

mamamia

Marfa... dupa cum sunt clientii!

Fireste ca nu exista! Nu despre "categoria estetica normalitate" era vorba. Poate, insa, sa fie asa - daca suntem de acord ca in tehnica analizei celuilalt (a d-voastra spre textul meu) poate sa intre si rastalmacirea... ca tehnica scriitoriceasca. Nu e cazul sa fim. De acord.
Pentru cine a suportat "Marfa si banii" pe banii proprii, nici o problema ! Asta spuneam, in fond. Ce spun unii si altii de alte nationalitati, da, e dragut, politicos si pe cale de consecinta de natura sa ne bucure. Sa va fi placut, dle Serban, "Marfa si banii" dar cronicile frantuzesti sa fi fost dezastruoase, astfel, care erau argumentele dummeavoastra ? Da, noroc ca frantuzii au scris de bine! Ca parca asta-i problema ?! Nu sunt un sustinator nici al Elisabetei si nici al lui Sergiu. Nici nu cred ca trebuie linsati. Cred ca trebuie sa fie acolo unde le e locul si unde-i va fixa istoria. Iar daca pentru d-voastra exemplele mele (uitati-va mai sus la numele scrise alb pe negru!) sunt egale cu Sergiu si Zizi cred ca e mai bine sa incheiem discutia. Totusi, o intrebare : cum puneti semnul "egal" (=) cind scrieti ? Cu stinga, cu dreapta sau cu picioarele ?
mamamia is offline   Reply With Quote sendpm.gif