View Single Post
Old 23 Sep 2003, 21:01   #18
MinRep
Legend

MinRep

Send a message via Yahoo to MinRep
Originally Posted by marx:
Minrep,esti prea rigid in mentalitate pt a intelege ceva.Eu te sfatuiesc sa te uiti in continuare la filme,dar lasa textele.Daca nu esti in stare sa discuti bine,ai sansa sa taci bine.

Mai omule, ma, explica-mi tu mie - pentru ca nu inteleg - cum poate un film ca Frankenhooker sa fie novator. Cum au putut criticii sa aprecieze un astfel de film si sa-i dea un calificativ pe care tu il numesti "cult". Chiar vreau sa stiu! Cine-i rigid in mentalitate aici.

moebius: n-am spus ca filmele cult sunt doar de genul celor pe care le-am insirat (sau a majoritatii). Dar am vrut sa dovedesc ca nu conteaza prestigiul in randul criticilor. Cu "Easy Rider" si chiar "Barbarella" poate ca am exagerat, dar mie nu mi-a placut nici unul. Iar "Tron" ESTE novator la capitolul efecte speciale si ESTE unul dintre primele filme care foloseste asa ceva in asemenea cantitate, dar efectul la critica si public in general a fost dezastruos si subiectul este o filosofare fara sens (utilizatori, da, sigur!). "Tron" devine un aa zis film cult printre primii amatori de efecte speciale. Filmul este copiat si parodiat in prostie, inspirand de la episoade din "Dexter's Laboratory" la filme precum "Spy Kids 3D" (da, l-am vazut... yuk!)

Problema aici este ca voi ati interpretat gresit toata chestia. Filmul-cult nu se poate definit dupa standarde de calitate. Si nu un film este CULT, ci un cinefil/individ este CULTIST. Iar cand numarul cultishtilor este mare, filmul devine "cult". Nu este nici o legatura cu reactia criticilor. Dovada? Pe lista de filme-cult, pe orice lista, sunt incluse atat "Portocala mecanica", cat si "Planet 9 From Outer Space". Concluzia, draga marx? Bineinteles, raspunsul tau va fi din nou format din 3-5 randuri in care nu spui nimic, pentru ca esti atat de rigid in mentalitate si atat de orgolios incat nu vei admite ca te-ai inshelat. I rest my case!

Baby, baby, baby, baby, please... Don't go!

P.S.: Si sectantul nu este obsedat - neaparat. Prin filmul care il revede, se elibereaza de grijile de zi cu zi.
MinRep is offline   Reply With Quote sendpm.gif