Originally Posted by TLD:
Si exista mai mutl de 4 genuri, dar sa zicem ca acceptam doar action, comedy si drama si al 4-lea criteriu...
Action propuneri: Star Wars (primul), Pulp Fiction, Aliens, The Matrix, Lotr (1 deocamdata), Terminator 1, Die Hard, Saving Private Ryan si in final primul din lista imdb: Shichinin no samurai, ma rog mai pot intra dupa preferinte Rambo, Fight Club, Back to future si mai ziceti si voi...
Drama: The Godfather, The godfather 2 si 3, Memento, Schindler's List, Casablanca, The pianist, American Beauty, mai ziceti si voi...
Comedii: n-am idei prea multe...
Bleah ceva in genul. Propuneti nu doar stati!
|
yup, propuneri bune.
Originally Posted by raptor:
One tiny winy litl question:
che facem cu trilo-quatro-decalogiile:ex:SWars,LOTR,Matrix,Tacerea mieilor etc. etc.
Intra separat sau facem un fel de...take the best and worse of them all& mix it into one?huh?Shi exista o limita temporala pt ele(adica filme din ultimii...x ani shi atat?) Shi nu,nu cred ca 32's de-ajuns.Dar 64's prea multe,asha ca...whatever.I'd say! 
|
Uhm, ok. LOTR, daca este ales, o sa-l consideram un singur film, pentru ca teoretic e o singura poveste. Nu poti sa te uiti doar la unul. Tre sa le vezi pe toate. Tacerea mieilor, daca voi credeti ca partea a doua sau a treia este de aceeasi valoare cu primul... ma rog.
Nu-mi place chestia asta cu filmul sa apara in ultimii 5 ani. Luam din topul cinemagia si zic eu niste clasici (Nasul, Pe aripile vantului...).
Ok, schimbare de categorii: drama, actiune, comedii, clasici, oricum "really weird" nu prea mergea.
deci pana acum avem urm propuneri:
Actiune: Star Wars (primul), Pulp Fiction, Aliens, The Matrix, Lotr (1 deocamdata), Terminator 1, Die Hard, Saving Private Ryan, Shichinin no samurai, Rambo, Fight Club
Drama: Memento, The pianist, American Beauty, Tacerea Mieilor
Comedii: Spaceballs, Snatch (stiu ca nu e comedie dar, cred ca la actiune o sa fie ocupat),
Clasici:The Godfather, The godfather 2 si 3, Schindler's List, Casablanca.
That's it for now. 32 e prea putin? Ok, haide 40! deci cate 10 concurenti la fiecare categorie.
Sa desfiintam totusi comediile? Nu stiu pe cine ar putea ele sa bata, dar totusi... laughing is so important!
asa ca hai oameni buni, propuneti, alegeti, and let's get this show on the road.