WOW! Cool, let's get this party started!
Gandaalf, ai perfecta dreptate, eu iau chestia asta destul de serios, poate un pic cam prea in serios, dupa cum o sa se vada mai jos. Vreau sa fie organizat, nu asa aruncam doua filme, si hai sa vedem care-i mai bun. One more thing: Daca incepem, TERMINAM!!! Chiar de-ar fi sa votez numai eu singura!
Eu zic sa avem categorii: actiune, drame, comedii, "really really weird" (aici intra alea care nu stim exact ce sunt dar ne plac oricum, de exemplu Fight Club, e drama sau actiune?) Cred ca trebuie sa mai lucram la asta nu?
Stabilim numarul de filme.
32 e ok cu toata lumea?
cate 8 in fiecare categorie. don't you just love math? :evil:
dupa care facem pollurile, dar nu e voie ca doua filme sa fie din aceeasi categorie, cel putin nu in primele 2 etape! De ce? Pentru ca it's more fun! Una e sa pui Matrix vs Alien (un exemplu) si alta e Matrix vs Spaceballs.
Nu stiu, asa imi suna bine. Daca vreti sa facem pollurile in cadrul categoriilor si sa iasa 4 campioni care se bat intre ei bine, dar asa mi se pare chiar mai complicat. De ex, Pulp Fiction (de la weird) poate e mai bun ca Rambo (de la actiune) , dar Rambo poate nu e mai bun ca... Ace Ventura (evident comedii). See what I'm saying? D-aia nu vreau filme din aceeasi categorie la inceput, pentru ca nu vreau un film sa joace mai mult de doua "meciuri".
Ok, hai ca v-am ametit de tot. Am nasul infundat, nu pot sa respir si am si febra, prin urmare cred ca nu mai gandesc rational.
Tell me what you think si dup-aia facem alegerile.
PS: Desi imi place sa fiu laudata pentru ideile mele geniale, mentionez ca aceasta NU imi apartine, am vazut-o tot pe alt forum, dar mi s-a parut ca s-ar potrivi de minune acestuia.
PS2: ce zici TLD, dupa post-ul asta tot mai urmarim "coada" aia?
If you'll excuse me, I'm gonna die now. :cry: