Originally Posted by Gaandalf:
Uite un film la kre nu am prea intzeles sfarshitul ... Planet of the Apes cu Mark Whalberg ... deshi mi-am gasit o explicatzie: TEORIA QUANTICA A DEFORMARII TIMPULUI SI SPATZIULUI ... deci asta este sngura explicatzie ... el a revenit in furtuna aia shi a deformat timpul shi spatziul ...
Ashtept parerile voatre ...
|
Nu stiu daca ai vazut pimul film sau daca ai citit romanul lui Pierre Boule. Dar idea era ca astronautul face o calatorie de cateva mii/sute de ani pe o planeta odata colonizata de oameni, unde maimutele au evoluat si au insalbaticit, apoi luat stapanirea asupra oamenilor. Cand astronautul se intoarce pe Terra, calatoreste cam tot atatea mii/sute de ani, iar pe Planeta-Mama se intampla acelasi lucru ca si pe Planeta Maimutelor. Din pacate, Burton a schmbat atat de multe din roman - nu sunt sigur ca l-a inteles - incat nu mai are nici un sens. Iar teoria aia nu explica de ce s-a intamplat ce s-a intamplat.
P.S.: Si Ulysse era numele exploratorului. De ce oare? TIM BURTON sucks with "Planet Of The Apes"
P.S.II: Idei nevalorificate in: "Killing Me Softly", "Bruce Almighty", "The Hulk", "The Bad And The Beautiful" (desi mi-a placut), "The Quick And The Dead" etc.
Signed... Rogue!