View Single Post
Old 10 Sep 2003, 23:30   #97
NoOne
Guru

NoOne

Send a message via Yahoo to NoOne
ZA METRICS
Scena 12 - Take two - "Mi-a dat Leo o pilula/ Pe care-o arunc in gura?"

partea di dupa pauza publicitara

Mortfeus: *cu voie amenintzatoare* Acu baietzica sari in laturi de pe buda mea. It is time! [mai zise el admirand locul in care odata demult avusese pe mâna un ceas]
Paminity se saturase sa tot traga apa la toaleta shi se chinuia sa-shi puna la gat unul din lantzurile ruginite ce impodobeau stabilimentul.
Mortfeus: Acu sunt sigur ca te simtzi ca Alice dupa ca-shi rupse gâtul cazând prin gaura iepurelui [zise Mortfeus privind intr-o toaleta - ca sa-shi accentueze ideea trase cu putere de lantz privind in continuare vârtejul de apa ce tragea in jos o chestie dubioasa]
Leo-Neo incuviintza din cap izbindu-l cu putere de o chiuveta proaspat instalata de administratzia blocului. Ca sa fie sigur ca a fost intzeles Za Uan-ul mai incuviintza o data din cap - de data aceasta mai greu, pentru ca incerca sa-shi pastreze echilibrul celor 30 de kile ale sale.
Mortfeus se scobi cu ciuda in ureche [folosind la rând fiecare falanga] ca sa auda zgomotul surd al chiuvetei in contact cu bentitza de pe fruntea lui Leo-Neo.

*Nota:* Pe bentitza scria cu litere Times New Roman size 26: BANAT. Pe cealalta parte a bentitzei scria in dialectul românesc cu litere Courier size 40: YEAH???? WHO CARES???

Mortfeus continua pe acelashi ton parintesc: Da bai Za Uan-ule punct Traim intr-o lume de rahat punct Cred ca tzi-ai dat seama de asta shi singur punct Da' de fapt totul e o inshelatorie pusa la cale de epurashu' Dur-racel punct Din cauza lui oamenii sunt bagatzi in ushiashe pauar-plante punct

*Nota* - pauar-planta = planta din familia monodicotiledonatelor; din aceeashi familie fac parte shi canabis-ul, cocaina, LSD-ul shi aspirina pisata fumata intre foile unei tzigari de tip CRAPATZI

Mortfeus lasa dracului prompterul shi continua dupa capul sau unic shi propriu: Vere, tu n-ai niscai pastile pentru constelatzii? Am ingurgitat ca prostu' vreo 342g brânza de oi shâ-m sâmt matzu plin. Am mai avut shâ luna trecuta o constelatzie de-asta shâ mi-a dat A-Poc sa beau cu fortza 3 litri de apa poluata, de-aia cu zero calorii shi fara alcool. Ma-ntzelegi tu?
Leo-Neo: *privindu-shi neincrezator idolul* Shi ce-mi iese mie din asta?
Un membru al a.e.e. a.k.a echipa de filmare: Bube pe creier cretinule!
Mortfeus: *facându-i cu ochiu'* Te scot din rahat vere. Gata cu epurashu Dur-racel. Gata cu Metricsu'. Itzi facem carte de handicapat shi te scoatem in lumea reala. Ce zici? Batem palma?
Leo-Neo: *intinzând cu scârba doua pastile una roshie shi una albastra* Dupa ce te speli pe labe. Dupa ce te speli.
Mortfeus zvârli ambele pastile ingura shi apoi ishi aduse aminte de Paminity. Blonda se mai legana agatzata de unul din lantzurile budei.
Morfeus: *gândind cu voce tare* Ahaaaaaaaa... Deci de-asta nu i-am auzit gura in astea 3 ceasuri. Ea se strâmba la noi. Sa vezi ce mama de bataie iei tu copchila tu... baga naibii limba in gura. Nu te-am invatzat ca nu-i frumos sa o scotzi la vedere?
Cu toate acestea Mortfeus scoase una din cele doua pastile din cavitatea bucala cu gând sa i-o dea ei dupa masa de seara. Ii era draga proasta aia blonda shi tot timpul ii pastra ceva de romtzait.
Mortfeus simtzi chingile durerii cum slabesc shi urla dupa Ultimul samaritean sa-i aduca un sul de hârtie igienica. "Da' de data asta vezi sa n-aiba gauri de vierme" mai apuca Mortfeus sa zica inainte de reclame gândindu-se la ultimul episod din Start-Rec - In fundu' spatziului 9.

... to be continued ...