ok...recunsoc reactia mea n-a fost chiar foarte potrivita...de fapt a fost destul de copilareasca...poate ca asa isi aduce aminte si ab ca e mai mare decat mine si ca ar trebui sa se comporte ca atare!
crydead, nu are absolut nici un rost sa ma apuc sa insir toate lucrurile pe care le-am invatat datorita persoanelor care scriu aici...din simplul motiv ca oricum nu m-ar asculta nimeni! eu sunt de acord ca nu e toata lumea ca mine...sunt de acord ca anumite persoane chiar nu au ce invata de aici...pentru ca sunt chestii pe care le stiu...ei bine, eu nu le stiu si vreau sa le aflu! nu auzisem in viata mea despre o gramada de filme, despre critici, despre cum sa scrii un scenariu...uite, de exemplu, o chestie care mi s-a inatamplat recent...pentru examen trebuia sa citim un capitol din Guido Aristarco: Initiatorii...presupun ca stii despre ce e vorba...cert e ca trebuia sa retin numele a vreo 6 initiatori ai criticii de film...ei bine in ziua examenului eu mai stiam doar 1: Ricciotto Canudo...stiu ca a fost o intamplare ca s-a inregistrat o persoana cu acest nume aici, si tot o intamplare a fost si faptul ca a si explicat de unde vine nick-name-ul...dar asta conteaza mai putin...important este ca eu l-am retinut...e o chestie minora dar care putea conta foarte mult...am mai zis, accept ca nu sunt multi care gandesc ca mine...dar nu sunt de acord sa mi se reproseze asta...