foarte interesant ab...presupun ca mesajul tau lung a foast scris pentru ca nu prea mai aveai cu cine sa te certi pe cinemagia nu?...si te plictiseai....si ai zis ca e cazul sa te certi cu mine...pai, ce pot sa zic...nu prea ti-ai ales un moment bun!
stii, cinemagia este un site despre filme...si intamplator, pe forumul asta, in mod normal tot despre filme ar trebui sa se discute...scopul lui, nu este ca sa agati tu tipe, sau ca sa vorbesti nu-stiu-cum cu alte persoane de aici...scopul lui este ca oameni prosti ca mine, sa invete ceva...nu-ti place asta, poti pleca...asa cum, in momentul in care mie nu o sa-mi mai placa ce se intampla aici, o sa plec...eu nu m-am nascut geniu ca tine...nu le stiu pe toate...ok?...e o greseala pe care incerc sa o remediez invatand...impusca-ma te rog ca fac asta! crede-ma, ma scutesti de o gramada de probleme!
ah, si inca o chestie! inainte sa mai comentezi modul meu in care vad filmele si le analizez, adu-ti aminte ca totusi nu ai citit pana acum nimic serios scris de mine! si daca vrei, uite si o provocare: iei Pulp Fiction si-l analizezi...si ne intalnim intr-o zi si-ti citesc analiza, si o citesti si tu pe-a mea...si vei vedea diferenta!