View Single Post
Old 09 Sep 2003, 09:27   #15
Mircius
Veteran

Mircius

Send a message via MSN to Mircius Send a message via Yahoo to Mircius
Salutare. Sunt un maref fan Charlie's Angels. Mi-a placut prima parte foarte mult, si am vazut acel film de vreo 5 ori. Super amuzant. Dar asteptam cu nerabdare partea a doua. Dezamagitor. Filmul este PREA TRAS DE PAR. Cu o poveste cam aiure-n tramvai, habar nu am ce cauta un actor de talia lui Bruce Willis, care a stat de 15 milioane de ori cu pistolu la tampla in arhicunoscuta serie Die Hard 1-2-3, si nu a facut nici un gest acum si a dat ortu popii. Nici nu stiam ce marunt au luat cele 3 "ingerashe". Dar daca ar fi asha, nu a fost corect. Sunt fan Cameron D si Lucy L. Alta faza care m-a ofticat au fost unele scene de lupat mai ales cand se lupta Cameron D cu Demi ( care arata fantastic in film). Isi rup toate oasele posibile si tot in picioare stau. Hmmmm, poate trebuie incadrat la sectiunea S.F. datorita acestui film, Prodigy (cu cel putin 3 piese pe care le-am recunoscut) mai rasar si ei din anonimatul in care au intrat in ultima vreme. POate mai rasar si ei cu ceva nou. Oricum Soundtrack-ul este bun, si salveaza putin filmu'.
Mircius is offline   Reply With Quote sendpm.gif