Thread: Hulcul
View Single Post
Old 08 Sep 2003, 22:21   #9
MinRep
Legend

MinRep

Send a message via Yahoo to MinRep
Complet de acord cu voi (chiar daca mai moderat, totusi).

THE HULK Or: How I Learned To Stop Worrying And Wear XXXL Size Underpants

Pe la jumatatea filmului, deja nici nu ma mai gandeam de ce nu se mai rupa teava tancului, ci eram undeva departe, probabil la urmatorul scenariu pe care trebuie sa il scriu. Totusi, parca actorii nu erau asa de... rai, dar filmul nu m-a facut decat sa-l urasc pe Nolte si mai mult (dupa "I Love Trouble"). Connelly cea mai buna, cum ati zi si voi, pacat ca joaca in astfel de filme. Iar cel mai amuzant moment nu a fost THE HULK lovind cainii mutanti (yeah, very funny!) intre picioare, ci Eric Bana cu barba ("ma infurii and so on...")

And Lee prea rafinat fix! Scenele in sine nu erau rele, dar montajul le-a stricat (tot look-ul ala gen comic book nu tine in cinema). Totusi, bila alba pentru montaj merge genericului halucinant, care m-a facut sa sper la mult mai mult. Cinci minute mai tarziu, aveam deja impresiaca filmul este prea lung, iarmontajul ratat.

Nu ma infierbant, pentru ca "Crouching Tider, Hidden Dragon" mi-a facut o impresie similara prima data cand l-am vazut (over-rated), dar de la a doua vizionare poate intra oricand in TOP 50 ALL-TIME personal.

Sau cel putin asta e ce am aflat eu.
MinRep is offline   Reply With Quote sendpm.gif