MATRIX RELOADED
Actul 2, Scena 7 « Cum dai de drak si scapi cu greu »
Scris by TLD
Dupa cum spuneam in scena anterioara eroii nostrii s-au despartit pminity, morfeu si omu cu cheile ajungand pe o sos foarte aglomerata in timp ce Leo ramase sa se lupte oamenii lui ghita…
Morfeu : Paminity unde drak ai invatat sa conduci asa ? Calca pe acceleratie ! Vroia sa-i mai zica ceva dar mobilul ii suna instantaneu. Trr ! Trr !
Morfeu : Alo ! Cine ii ?
Link : Sunt eu pagina de we… Si vreau sa va zic ca sunteti in pericol ! Si singura scapare este intr-un magazin aflat la ceva distanta de dumneavoastra !
Morfeu : Nici o problema in cateva min… Si numai apuca sa zica nimik pt ca in spatele lor intra cineva… Morfeu se da jos si cand sa se uite la masina zise :
Morfeu : Mama ! Ba boule asta nu era masina mea. Era imprumutata…
Tipul care conducea masina avea fata schimonosita la fel ca mama copilului din parca !
Morfeu : La drak agentii !
Panminity : Urca in masina ! S-a elivbwerat soseaua. Nu cred ca mai vrei sa astepti vreo juma de ora…
Intre timp cei doi tuciurii mai mici ajunsera si ei pe sosea si se aflau acum in spatele eroilor nostrii. Hmm… agenti, tuciurii nici eu nu stiu cum o sa scriu parodia asta mai departe, dar deocamdata inapoi la leo…
In garajul lui ghita oamenii acestuia venisera pregatiti cu arme pe cand leo nu avea decat fortele sale de ales… Oamenii lui ghita incepura sa traga, iar Leo fu tras din imagine doar nu vreti sa moara eroul principal. Freez pe imagine, pauza de 5 minute. Filmat Leo in acelasi cadru cu gloantele, copy/paste si iate cum iesii si glont timpul.
Ghita uimit : Hmm… Dar v-ati miscat bine mai astia de la montaj. Merita sa fiti rasplatiti, si in momentul urmator primii o cana cu cafea in fata si i se urla sa spuna replica !
Ghita : Pai se pare ca faceti talente cu noi domnule Leo. Va trebuii sa apelam la lame…
Si in momentul urmator baietii si-au scos sabiile din costumele lor…
Si urma o mare lupta in care leo-neo fu taiet si internat in spital, iar filmariel au trebuit sa ia loc cu un actor asemanator lui leo (doar la minte…).
Lupta dura vreo 5 zile, pt ca au trebuit sa se faca duble si iarasi duble pt ca noul actor nu reusea niciodata sa opreasca lama sabiei sa-i intre in mana.
Intr-un sfarsit fu readus leo si toata lumea era fericita : scapasera de un dobitoc, dar venise altul, mai putin dobitoc…
Reusind sa fac faza, care de altfel iesind un dezastru, trebuind sa fie cgi-zata trecem din nou pe dialoguri…
Ghita : La drak femeie ! Dak o sa castigi procesul o sa ma lasi fara nimik. Din cauza ta am sa mor. Si duap aceste ganduri catre Leo :
Ghita : Citeste-mi pe buze : AM SCAPAT DE ALTII ALESI, O SA SCAP SI DE TINE !
Leo-Neo : Mai repeta, ca vorbisi prea repede.
In acest moment dom regizor isi adusese aminte de pistolul din primul film si se duse dupa el, moment in care ghita da sa iasa din garaj. Leo-Neo vru sa se duca dupa dar se lovi din greaseala de usa garajului…
Intre timp pagina de web primise un MMS de la Nai Obi :
Link holbandu-se la imagine cu nai obi pe jumatate dezbracata(va las pe voi sa ghiciti care jumate…), primind imadiat un mesaj tot pe mobil : ba nu te mai holba la mine, aia era pt morfeu. Suna-ma la 989.89.89 e gratis prima secunda…
Dupa ce vorbeste cu nai obi link o informeaza ca morfeu e undeva pe o autostrada si ca are nevoie de ajutor…
Intre timp morfeu se chinuie cu cei 2 tuciurii ai lui mero, iar unu din ei sari din masina sa dea sa intre in masina lui morfeu, insa nu prea avu tinta buna si nimerii intr-un cauciu al masii lui morfeu.
Paminity : La drak ! Nu mai avem un caiciu. Cat mai avem pana la magazinul ala ?
Morfeu : Cica tre sa treci printr-un pasaj. Tre sa ne despartim aici ! Tu ia autobuizul ala, eu raman sa ma ocuop de restul !
Paminity pleca dar il uita pe omu cu cheile, lasandu-l lui morfeu !
Morfeu vrand sa o injure, dar dandusi seama ca tuciurii se apropie de el scoate sabia si o arunca sprer sofer… Acesta se metamorfozeaza, morfeu ramane uimit, masina isi pierde controlul (soferul se metamorfozase si nu mai avea manile pe volan) intra in alta si intr-un final explodeaza (ce drak doar suntem intr-un film, masinile exploadeaza imediat…).
Paminity vazand axta din autobuz : In sfarsit am scapat de retardatul ala. O sa iau banii mai multi(se auzi ranjind). Ins aimediat pagina de web intervenii si ii zise ca nu se duse morfeu si ca el o sa ia leafa mai mare ca ea…
Intre timp Leo-Neo fu sculat de bipul pe care il primii de la link si cum se dezmeticii isi lua zborul exact pe unde au luat-o morfeu si paminity… Intre timp morfeu vazu c aspre el se indreapta 2 masini cu agenti si da sa-l scoata pe omu cu cheile din portbagaj, dar vazu ca nu mai are cum sa scape.
Masinile se apropie si se apropie si se apropie (mai repetati voi de vreo 4-5 ori..) si cand sa intere in morfeu si omu cu cheile aparu leo neo care in ultima clipa ii i ape sus pe cei doi, dak morfeu nu zise nimik omu cu cheile da du sa zica ceva insa Leo-Neo ii zise ca nu acum este momentul, uitandu-se in spate unde se formase un haos total…
Ce are de zis omu cu cheile, vedem mai inciolo in urmatoare scena…
|