Hulcul
Am avut fericirea de a vedea "hulcul" la cinematograf, chiar astazi, vineri, 5 septembrie 2003, in intervalul 19:30-21:45(aprox). Ma bucur ca am avut un prieten langa mine cu care nu mai vorbisem demult, caci am avut timp sa "catch up".
Hulcul este un ditamai supererou, dar nu si filmul intitulat dupa el. Tot ce merita admirat, si doar la inceput, este EL. Pe urma te plictisesti. Daca asculti replicile iti mai vine ocazional sa te impusti(ce bine-i cand ai pe Tuborg-prietenii stiu de ce), desi in cel mai grav caz ajungi sa observi ca n-ai arma mult visata. Parca ti-ar veni atunci sa iei un tanc, sa-l invarti putin ca hulcul, si dupa aia sa te ingropi sub el ca sa nu mai auzi si vezi nimic. A, da...pentru cei care nu stiu: you don't want to see me angry. coz I like it.
Nu prea merita vizionat acest film. Sincer. Deobicei nu sunt chiar asa de decis, dar acuma situatia e putin alterata: adica m-am saturat PUR SI SIMPLU de SUPEREROI!!! sunt cele mai banale povesti si cele mai lipsite de farmec. Nici macar un Ang Lee nu schimba asta. Parca mai vroiam sa spun ceva, dar nu mai stiu acuma. Ma uit in oglinda si sunt verde. Stiam eu ca trebuia sa ma spal dupa ce am plonjat la fotbal. Hmmm...dar iarba era verde?
P.S.
Mi-am adus aminte ce vroiam sa mai spun. Pacat de ochii scumpei madame Connelly. Jen, degeaba esti superba daca joci in astfel de filme.
|