Matricea reeditata, sau reincarcata!
Act 1 Scene 1: Matricea in curs de recurs !
Dupa pastrama de porc si cele trei sticle de votk Leo-Neo se scula transpirat, si ud leoarca. Langa el blonda (ar zice unii de la drept pt ca in tinerete avusese niste antecedente penale, de aici leg ei cu dreptul) Paraminity dormea dusa. Dupa ce ajunse la baie Neo isi dadu seama ca pata de pe pantaloni era din cauza visului si nu din cauza betiei. Trezita din cauza luminii din baie care o lovea direct in fata Paraminity se duse la neo :
Paraminity : Aceleasi vise ?! M-am saturat de la atatea cearceafe spalate.
Leo-Neo : Da. Sunt doar vise.
Paraminity: Poti sa-mi spui ce te doare, ca in tinerete am absolvit un curs de prim ajutor in caz de urgenta.
(dupa cateva momente de liniste)
Link zis si pagina de web(dupa ce intinerete fusese prins si arestat de fbiu pt ca hackuise fereastra si crease un virus puternic) : E timpul sa mergem. A inceput intalnitrea si noi am intarziat.
Paraminity (destul de dezamagita) : Neo da mi-ai promis ca ma duci l acoaforul ala nou deschis, la coltul ala de matrice.
Leo-Neo (destul de stresat de voce stridenta) : Arunca un sec : Mai incolo…
Mai inainte in film :
Actul 1, Scena 2 : Intalbnirea din clubul oamenilor scosi din matrice!
La intalnire capitanul N-ai Obi(care fusese poreclita asa pt ca singura jucarie care ii lipsea din universul star wars era Obi wan … cum l-o mai chema ) se certa pe tema locurilor de parcare. Pt ca la sosire, ea isi busise nebul…
Morfeu(prima aparitie a lui in film) : Scuze de intarziere, dar am avut probleme cu Neo. Se scola mai greu dupa betie…
Leo-Neo : ii arunca o privire urata lui morfeu, dar nu zise nimik…
N-ai Obi : Dupa cum stiti cartitele, s-au apucat de sapat, si dupa ultimele inregistrai par sa bata recordul mondial. Am inregistrat chiar si 5 m/s !
Unul din ceilalti capitani : N-are cum sa fie adevarat ! Probabil ca cineva a mituit pe cineva.
Morfeu : De ce nu ! Au trecut 6 luni de cand numai noi castigam intrecere matriceala. Tre sa fie al drakului de enervate !
Leo-Neo : Simti cum o durere ii trece prin stomac, iar pana ca Paraminity sa-l intrebe ce are el era deja pe noile wc-uri ecologice ale matricei(faceau parte din campania : O matrice mai sanatoasa, niste oameni mai fericiti si mai prostiti in fata)…
Intre timp in fata clubului isi facu aparitia in fata clubului Agentul Şmit, covbora din lexusul lui tocmai nou cumparat in leasing…
CIOC-CIOC !
A. Şmit : Il caut pe unu Leo-Neo.
Portarul : Hmm… Nu cred ca vine ! Dupa mirosul pe care il simt mai are ceva treaba!
Şmit : Ok ! Nici o problema. Sa-i dai plicul asta si sa-i zici ca acum sunt ca el.
Portarul se uita ciudat la el si intreba : Adik putin mai retardat ?! Nu ca ati avea fata…
Şmit : Se abtinu, si se intoarse pe alee..
Intre timp leo-neo iesi cam galben la fata din WC-ul ecologic.
Leo-Neo : LA drak stiam eu ca aia nu era pastrama….
Portarul catre Leo-neo : Hei a venit unu si a intrebat de tine !
Ti-a dat asta.
Leo-neo : lua plicul si il desfacu. (dupa cateva momente de cugetare in liniste el fu intrerupt de niste bocaneli in usa clubului)
Portarul : Iar tre sa fie betuivii aia trei. Le-am zis ca pe aici nu umbla nici unii deconectati din matrice.
Leo-Neo(traznit parca din momentul de cugetare profunda) : Repede ! Au venit agentii. Ducetiva spre telefoane si sunati-va familiile !
Portarul : … N-ar fi mai bine sa plecam spre neb-uri ?
Leo-Neo : Nu mai putu sa zica nimik, pt ca trei agenti tocmai dadira buzna in club.
Ramas singur, portarul impidicandu-se siu rostogolindu-se pe scari, Leo-Neo se lupta cu agentii (agentul 1, 2 , 3). Se lupta vre un minut si dupa ce observa ca sunt updatati (pe costumele lor fusese aplicata eticheta : .ver Kill NEO aka za 1) o luase la goana facand pe super-man. In timpul zborului se auzi o exclamatie : WHOA ! Stiu am invatat lucruri noi ! O Sa le rup cururuiel al agentii aia !
Urmeaza actul 1, scena 3, 4, 5 : Intoarcerea in zaion ; Plimbarea prin parc, la o profetie cu Oracolul, Lupta cu A. Şmit !
P.S: Ziceti-mi dak sa mai scriu, sau sa ma las drak! A... Stati ca eu oricum o sa scriu. Dar poate continuati si voi. Sa facem o poveste impreuna. Parodie, in cazul meu, la voi nu stu...
|