NoOne - ma mir c-am reushit sa gasesc din prima un nick perfect pentru mine. Incet am transformat cuvantul in stare shi apoi in atitudine - sau intai in atitudine shi apoi in stare, nu mai shtiu. :wink: In plus imi place ca numele se preteaza la duble jocuri de cuvinte- dar hai sa zicem ca asta este doar un bonus.
Putzini il cunosc pe NoOne cu adevarat. De fapt... no one knows NoOne. Cu toate ca nu tzin neaparat sa mentzin misterul el va exista... oricum nu va zic de ce. :wink:
Avatarul... hmmmm... am cautat mult pana am gasit unul pe placul meu. In principiu cautam o umbra, sau o silueta, care sa accentueze ideea de NoOne. In final m-am oprit la ce se vede. O fotografie dintr-un anime. E un individ care are inchise in trupul sau doua personalitatzi: Kyo - ucigashul a 1.000 de oameni [zis shi Demon Eyes Kyo] si Kyoshiro - un fel de doctor. Ma opresc aici, ca sa nu va plictisesc.
De-abia ashtept sa ajung la 1.000 demesaje sa-mi aleg rank-ul. Am pus deja la pastrare ceva dragutz... o sa mearga de minune cu ideea de NoOne.
Shi ca tot veni vorba de rank-uri... Ambra, tu ai zis pe cinemagia ce inseamna BMF? Daca da... n-am citit eu. Daca nu... atunci ia sa vedem cine ghiceshte de unde-anume vine rank-ul tau. [Eu l-am ginit deja, dupa noptzi de chin shi suferintza. :wink: ]