Thread: Cinematografe
View Single Post
Old 01 Sep 2003, 10:26   #46
snatchro
Guru

snatchro

Send a message via MSN to snatchro Send a message via Yahoo to snatchro
Neseriozitate

Ia sa vedem...
Astept raspuns in urma redactarii urmatoarelor randuri de la Amyd, Emanuel (cred eu cei mai vizati) sau de la oricine altcineva se pricepe si ma poate lamuri pe deplin.
Posturile anterioare m-au pus un pic pe ganduri.
Am fost la Bruce Almighty la Cotroceni (aka Glendale Studio). Gata-gata sa ies si la se spun sa "activeze" extensiile DTS. Am facut bine ca am tacut din gura. Pe afis era trecut doar Dolby Digital. Pe IMDB si DTS. Dar, de, poate pentru Europa de Est se mai fac economii, incasarile fiind mai mici la unele filme...
Next, am fost la Charlie's Angels 2, unde pe afis scria clar DTS. Si pe IMDB. Dar, bineinteles ca filmul l-am auzit intr-un fel de Dolby Surround. Si aici vine intrebarea mea si, implicit nelamurirea. Sa presupunem de dragul argumentului ca cei de la proiectie chiar isi fac treaba. Amyd a spus mai demult ca , coloana sonora DTS vine pe un CD. Asta ar explica faptul de ce nu se aud nici un fel de pacanituri cand se ajunge cu redarea la imbinarea rolelor (care sunt lipite intr-una mare, care este de fapt intregul film). Este posibil ca acel CD sa nu fie livrat cinematografelor? Proiectionistii sunt prea comozi si vor neaparat sa isi faca reclama negativa? Care e treaba? Stie cineva?
Daca am vorbit ceva prostii, sariti. Daca nu, subscrieti si voi.

Si pentru oficialii Hollywood Multiplex: de ce ...@@@%%%^^^&&&**(())hack04or:::://///... sunt atatea case de bilete si numai un vanzator care mereu spune ca n-are rest 2-3 mii lei ? Chiar asa de mult sa le placa locuitorilor acestui oras sa stea la coada? Si: Eu inteleg ca asta vrea sa fie si bacsisul vanzatorului, dar asta trebuie sa ramana la alegerea clientului, nu sa se trezeasca cu intrebarea: "N-aveti cumva marunt?" (!!!!!!!) N-aveti bani? Nu va ia prea mult sa va duceti la o banca pentru monetar!
Ce naiv sunt... chiar cred ca cineva de la HM o sa citeasca asa ceva...
Am trecut pe la www.hmultiplex.ro pentru a testa sistemul de rezervari. Te-apuca plansul. Rezervarea se poate face. Dar doar pe locurile pe care ei le aleg (!!!!) si doar 3-4 zile in avans. Jalnic. Cinemagia kicks a**es!
snatchro is offline   Reply With Quote sendpm.gif