Thread: Crydead's Lair
View Single Post
Old 31 Aug 2003, 04:19   #50
Leonard
alter-ego

Leonard

Send a message via Yahoo to Leonard
Originally Posted by ricutza:
eu schimb postul dar de cele mai multe ori descopar publicitate si pe restul canalelor...noroc ca s-a inventat si HBO-ul asa ca probabilitatea de a nu reusi sa-mi umplu timpul dintre filme, e destul de mica!

da, din pacate este PayTV si in romania cred ca putini isi permit asa ceva, dupa ce ca se plateste, ar fi culmea sa mai dea si reclame. Oricum "repertoriul" HBO-ului este destul de limitat: majoritatea filmelor sunt americane, care au rulat la cinema cu cel putin un an in urma, si nu mai vechi de cativa ani. Si pe cele mai multe le-am vazut cu totii, asa ca nu prea merita efortul sa platesc ca sa revad niste filme care se pot gasi usor pe divx.
Mi-ar placea sa se infiinteze un post de filme care sa dea numai filme non-americane (sau dintre americane doar cele culte) din anii '80 pana in prezent.

Originally Posted by ricutza:
si daca tot am discutat despre reclame si mutatul pe alt post, as vrea sa stiu daca sunt persoane care obisnuiesc sa se uite la mai multe filme sau programe in acelasi timp? chiar sunt curioasa sa vad ce parere aveti legat de asta...

in acelasi timp nu chiar, fiindca n-am doua televizoare in aceeasi camera. oricum, la filme nu vad sensul acestei practici. la emisiuni sportive sau talkshow-uri care se desfasoara in direct, in acelasi timp, dar pe programe diferite, cred ca ar fi necesara aceasta distribuirie multi-tasking a atentiei.