Pareri:
Cu uitatul si vazutul:
Cred ca chestia cu uitat-ul si vazutul este, cumva, cum a zis cu alte cuvinte si Alex: la tv trebuie sa te uiti in mod special ca sa "vezi" un film. La cinema, daca ai intrat, n-ai cum sa-l ratezi, il vezi sigur. De unde au aparut si expresiile respective.
Cu matricsii:
Cred ca producatorii n-au intentionat nici cu primul Matrix sa aiba asa mare ecou. Ei vroiau doar ca numele lor sa fie legat de un film cat mai bun, si, in primul rand, sa-si scoata banii.
Apoi, dupa succesul primului, au considerat ca mai pot scoate doua sequel-uri, care sa le aduca si mai multi bani, drept urmare: le-au filmat in paralel, sa iasa mai ieftin; il lanseaza pe-al treilea in timp util ca al doilea sa-si scoata banii, dar si astfel incat ecourile primului sa nu fie stinse cu totul.
Cu publicitatea:
De obicei nu schimb canalul. Printre multe prostii apare uneori si cate una, daca nu valoroasa, cel putin amuzanta.
PS Crydead, sper sa ma primesti si pe mine in barlog, avand in vedere ca eu sunt extremistul care vroia sa dea lumea afara din forum..... n-ar strica nici un pahar de coniac!!