Originally Posted by snatchro:
Cel mai mult pana acum mi-a placut Glendale. Desigur, peliculele nu sunt nici ele chiar de lepadat, vezi de ex. T3.
|
Referitor la pelicule, imi aduc aminte cu placere ca acum cativa ani, Glendale reusea sa introduca filmele noi cu cateva saptamani inainte de a avea premiera oficiala (si asta la pret normal al biletelor - nu cum este acum la avampremierele de la Multiplex care in majoritatea cazurilor sunt difuzate doar cu 1 saptamana inaintea premierei). Pacat ca la vremea respectiva nu isi facea mai deloc publicitate.
Originally Posted by snatchro:
Matrix 2 l-am vazut la Glendale si s-a auzit foarte bine DTS, la fel ca si Final Destination 2.
|
Uite vezi, asta ma deranjeaza la Glendale. Desi sunt sigur ca sistemul lor audio functioneaza, nu stiu ce motiv au (poate vor sa faca economie la curent sau sa-si menajeze boxele?), dar nu la toate spectacolele isi folosesc instalatia la parametrii optimi.
De exemplu, cand am fost la "TTT" s-a auzit excelent (dupa ce le-am facut observatie) iar mai apoi, cand s-au dus la alta ora niste prieteni, s-au plans ca s-a auzit jalnic. Eu consider ca astfel isi fac o reclama proasta, si daca vor continua, vor iesi mai mult in pierdere decat in castig.
Una peste alta, am auzit mai demult ca s-ar privatiza RomaniaFilm si poate astfel si-ar mai renova din sali. (bine ca au renovat Corso si i-au pus sistem audio un amarat de Dolby Stereo - chiar nu au minte deloc ?? sau si-au zis poate ca nu se cuvenea sa depaseasca standardul "maretului" lor cinematograf, Patria).