Thread: Cinematografe
View Single Post
Old 24 Aug 2003, 14:17   #45
archon
Junior

archon

Originally Posted by snatchro:
Cel mai mult pana acum mi-a placut Glendale. Desigur, peliculele nu sunt nici ele chiar de lepadat, vezi de ex. T3.
Referitor la pelicule, imi aduc aminte cu placere ca acum cativa ani, Glendale reusea sa introduca filmele noi cu cateva saptamani inainte de a avea premiera oficiala (si asta la pret normal al biletelor - nu cum este acum la avampremierele de la Multiplex care in majoritatea cazurilor sunt difuzate doar cu 1 saptamana inaintea premierei). Pacat ca la vremea respectiva nu isi facea mai deloc publicitate.

Originally Posted by snatchro:
Matrix 2 l-am vazut la Glendale si s-a auzit foarte bine DTS, la fel ca si Final Destination 2.
Uite vezi, asta ma deranjeaza la Glendale. Desi sunt sigur ca sistemul lor audio functioneaza, nu stiu ce motiv au (poate vor sa faca economie la curent sau sa-si menajeze boxele?), dar nu la toate spectacolele isi folosesc instalatia la parametrii optimi.
De exemplu, cand am fost la "TTT" s-a auzit excelent (dupa ce le-am facut observatie) iar mai apoi, cand s-au dus la alta ora niste prieteni, s-au plans ca s-a auzit jalnic. Eu consider ca astfel isi fac o reclama proasta, si daca vor continua, vor iesi mai mult in pierdere decat in castig.

Una peste alta, am auzit mai demult ca s-ar privatiza RomaniaFilm si poate astfel si-ar mai renova din sali. (bine ca au renovat Corso si i-au pus sistem audio un amarat de Dolby Stereo - chiar nu au minte deloc ?? sau si-au zis poate ca nu se cuvenea sa depaseasca standardul "maretului" lor cinematograf, Patria).
archon is offline   Reply With Quote sendpm.gif