Thread: Mesaje cu ****
View Single Post
Old 20 Aug 2003, 16:13   #20
PoliFanAthic
Guru

PoliFanAthic

Send a message via ICQ to PoliFanAthic Send a message via AIM to PoliFanAthic Send a message via MSN to PoliFanAthic Send a message via Yahoo to PoliFanAthic
In primul rand chestia cu cenzura. Trebuia luate in considerare circumstantele si actionat in consecinta. De preferat este un limbaj fara aceste imprecatii, care se pot inlocuii cu sintagme mult mai interesante. Totusi, nu spun da cenzurii. Sunt unii care nu se pot abtine, n-ai ce le face decat sa le razi din libertati. Dar sunt convins ca iar s-ar incepe o noua polemica: daca X a folosit in sensul Y cu conotatia Z, sau nu. Pararerile vor fi diferite de suficiente ori incat sa fie deranjant. Deci nu cenzura si da sanctiuni. Nu este ca atunci cand vorbesti si iti mai scapa "un cuvant".
Vizavi de idea de a elimina diversi useri dupa sondaje...nu pot sa fiu de acord. Din punctul meu de vedere toti au aceleasi drepturi si nu ai ce face daca pe unii nu ii ajuta cerebelul. Pur si simplu ii ignori. As prefera si eu sa nu fie astfel de indivizi, dar nu mi s-ar parea drept sa-i dai afara fiindca ii antipatizezi(si daca scriu aberatii, ce sa faci? e pararea lor. fiecare are freptul la aberatiile sale). Sa se faca asa cum se considera drept. Din pacate nu am mai frecventat forumul ca pe vremuri de curand apuse, dar imi pot imagina exact ce probleme exista. Cred ca prin eliminare, va perpetua specia "celor vechi", cei care s-au impus deja prin forum intr-un fel sau altul. Ma tem ca acest forum sa nu devina exclusiv al unora si nu al tuturor. Sa nu fie prea greu pentru un nou venit sa se integreze...
Uneori ma intreb si eu cat de confuz sunt. :roll:
PoliFanAthic is offline   Reply With Quote sendpm.gif