Thread: Mesaje cu ****
View Single Post
Old 20 Aug 2003, 12:36   #18
Semaca
Veteran

Semaca

Problema mea e urmatoarea: eu nu prea am timp!!

Ca urmare citesc cate ceva de pe-aici pe fuga si as vrea sa fie pe subiectul cinema.

De multe ori in ultimul timp deschid un thread pe un subiect oarecare si dau de discutii de genul celei cu chilotii de mai sus, sau daca cineva si-a luat sau nu tampoanele de-acasa.

Mai sunt si utlizatori care scriu numai de dragul de a scrie, vezi pironul si sergiu nicolaescu (care btw sunt sigur ca vor avea imediat neste reply-uri aberante)!!

E, uite, chestiile astea nu ma intereseaza, pen' ca inseamna pierdere de timp! Si sunt sigur ca nu sunt singurul!! De ex. distribuitorii pomeniti de Toni sunt sigur ca gandesc pe undeva pe-aproape de mine!!

Concret, am doua propuneri:

1. Sectiuni speciale unde sa se discute despre lenjeria intima a fiecaruia, sau, invers, sectiuni unde user-ii sa fie rugati sa se abtina de la asemenea discutii. Moderatorii acestora din urma pot fi chiar dintre user-i. De ex. cred ca ricutza ar fi un foarte bun exemplu de posibil moderator.

2. Eliminarea in mod democratic de pe forum a unor anume user-i. Adica daniel, de ex., pune un poll cu "e cazul ca utilizatorul X sa fie eliminat?". La 40 de votanti si peste 80% din voturi "da" (asta ca un exemplu, cifrele stabilite prin discutie libera pot fi si altele), utilizatorul respectiv ar fi eliminat.

Ce ziceti, aberez?

Woody Allen
Semaca is offline   Reply With Quote sendpm.gif