Jack
hmm... adevarul este ca despre filmele care nu-mi inspira nimic nici nu prea am obiceiul sa vorbesc... asta macar m-a facut sa zambesc pe alocuri, adica aproape de fiecare data cand personajul asta Jack Sparrow schita vreo miscare mai dubioasa ori imprastia audientei partea lui nu foarte restransa de inlantuire haioasa de cuvinte inscrise in scenariu.
eu piratilor le-am dat trei stele... de fapt nu erau chiar stele acolo, erau mai degraba niste X-uri, asa ca...
mi s-au parut faine efectele din pestera aia sau ce era, unde sub razele lunii ratacite printre stanci, se putea observa transformarea pirat/ cadavru de pirat in descompunere sau om/ aproape schelet a ex-capitanului Sparrow si a capitanului Barbossa.
au fost si cateva lucruri nelalocul lor pe acolo, chiar foarte la nelalocul lor si foarte improbabile unei realitati nealterate, insa adevarul este ca atata timp cat filmul pesemne ca a fost adresat in primul rand celor intre zece si douazeci de ani, se explica. plus ca parca pe undeva scria ca povestea mai este si a lui Walt Disney... adica daca as fi avut cu nu prea multi ani mai putin as fi afirmat probabil ca filmul a fost cu adevarat demential... the best!!
putin trista mi s-a parut faza in care blestemului ii este pus capat iar Barbossa moare, lasand sa-i alunece marul ala din mana... dar la polul opus as pune partea de pe la inceput a filmului in care Jack ajunge in port pe barca aia fucked up, stand pe catarg sa nu se scufunde de tot... that was funny...