Originally Posted by smiley:
La Pianiste - scena inc are Isabelle Huppert isi taie clitorisul ca sa nu mai simta niciodata placerea - s-a lesinat pe capete - chiar si la Cluj, la TIFF 2002 - ca sa aflu apoi ca exista femei care chiar practica chestia asta - in puscariile de femei din Basarabia, de ex
|
Si nu numai. In multe culturi din Africa, clitoridectomia e insotia si de labiadectomie, urmata apoi de coaserea vulvei. Se lasa un orificiu mic prin care femeia sa poata urina si sa aiba scurgerile menstruale. Femeile care nu urmeaza respectiva operatie au dificultati in a se casatori (virginitatea e pretuita, non?). In noaptea nuntii, dormitoarele sint prevazute cu un cutitas mic cu care sotul taie ata cu care e cusuta vulva miresei. Exista cazuri in care barbatii vor sa faca penetrarea direct cu penisul, ceea ce provoaca dureri intense si hemoragii interne la nivelul vaginului.
Apropo de film, asta e cu muista cu copilarie dificila, aia care invata copiii sa cinte la pian si ii pune uneia niste sticla pisata in buzunar? Ce film de cacat...
Quote:
Si apoi, Irreversible, dar nu pentru sodomizarea preafrumoasei Bellucci (caca maca!), ci pentru scena din clubul (na c-am uitat numele, ceva cu ... anal) in care i se zdrobeste capul unui individ cu un stingator - s-a vazutla un dakino.
|
Rectum se numea clubul. Da, e violenta faza (eu am vazut Irreversible de curind), dar te face sa te intrebi: so fucking what? Parca atunci cind le taie Tarantino urechile te cutremuri cu toata fiinta.