bai, mie mi s-a parut nashpa filmu asta (l-am vazut - rushinica X 2 - abia ieri, la corso!)... cred ca nici n-are rost sa intri in detalii, kestii (para)psihologice s.a.m.d. - e genul de film care se crede mai destept decit e :cry: (ah, sint de acord - in 'suspecti de serviciu' kiar it makes sense se stai sa analizezi, , proteze, ipoteze etc - ala avea la baza un concept traznet (ca si, pe undeva - da mai putin totusi - 'al saselea simt'...) da aici? aici, partea cea mai buna mi s-a parut aia care pare parodie la thriller-ele din toate timpurile - de la 'psycho' la... 'al 6-lea simt' mi-a placut cum se precipita morti(i/le), faza cu rebecca de m - da, am recunoscut-o! desi aici seamana mai putin cu ea si mai mult cu victoria abril

cautindu-si semnalu prin ploaie (si gasindu-si moartea

), replica: 'pacat ca n-am atza bej'... si cam atit! da tot blabla-ul din final e prea
firav ca sa poata qualify ca 'mind game'... sa fim seriosi; sint convins ca kestia suna mai bine in script decit a ajuns pe ecran. iar oamenii care l-au facut au vrut mai mult, da n-au putut...
e o mare dezamagire pt mine dl mangold - de la primul sau film ('heavy', in care rolul principal era jucat de acelasi p.t.vince - aici, the big fat nut case) la asta, he's going downhill fast :cry: acolo, in primul (in care mai juca veterana shelley winters - 'lolita', remember? -, liv tyler si debbie 'blondie' harry), avea personaje credibile, cu nuante, drama fina, atmosfera personala - aici e totul otova, impersonal si rece; 'formulaic', cum zic americanii... da, ok, m-am speriat de citeva ori - da nu cred ca mai conteaza, cind finalul e-atit de slab
pacat... pacat... de singele varsat... pentr-un kkt :o