View Single Post
Old 13 Aug 2003, 00:14   #15
blitz43
Guru

blitz43

Intr-o clipa de nebunie, m-am apucat sa vad filmu' de fata. Desi sfatuit de niste prieteni sa n-o fac, m-a pus impielitatu' sa nu-i ascult. Ce a urmat e usor de imaginat. 2 ore de tragedie. Tragedie americana, nigeriana si mai ales tragedie personala.
Scenariul asta urla de originalitate!!!! Se simte mâna lu' Sergiu Nicolaescu (apropo, pe unde mai umbli maestre ca nu te-am mai vazut de multisor timp pe site 8) ?) din filmele alea istorice facute cu mai putini bani, dar si cu mai multa imaginatie + inteligenta.
Un Bruce Willis cu un bat in c.u.r. tot filmu' si o moaca a la Clint Eastwood (se strâmba tot filmu' de parca i s-au strapezit dintii). Imi aduce aminte de personajul jucat in THE SIEGE. Ai imbatrânit moshule; nu i-ai mai salvat pe toti, n-ai mai traversat strada vreo 2 babute, n-ai mai moshit vreun copchil, cât despre cumparaturi... nu mai esti eroul nostru din
copilarie... Belluci parca e n.f. de un car de ani (cred ca din Irreversible!). Datoria, datoria si iar datoria.
Mi-a placut franceza din final a lui Tom Skerrit (apropos, de ce nu l-o fi pocnit Bruce Willis, numa' scenaristu' stie!). In rest multi ciorani (am stat cu lumina aprinsa ca sa-i vad bine la fata pe toti) care ne arata ca "n-a avut noroc" in viata (n-a avut noroc, ca e mai multi de 50). Apropos, la final, când se aflau la granita cu Camerunul, ati vazut câti negrotei
erau acolo, la porti? Marea majoritate dintre ei n-au aparut tot filmu', dar au avut totusi clipele lor de glorie...
Toate bune si frumoase, daca nu pierdeti 2 ore din viata cu acest film. Daca mai dai si bani sa vezi filmu' la cinema e nasol de tot...
Ori esti prost ori esti masochist. PAREREA MEA!
Singura satisfactie am avut-o când am selectat filmu' si am apasat tasta DELETE. I felt good! Mi-am revenit pe deplin, totusi, cu un "Videodrome" de Cronenberg. Dar asta e o alta poveste, pentru oameni mari...
Because you wouldn't understand
blitz43 is offline   Reply With Quote sendpm.gif