Thread: identity
View Single Post
Old 07 Aug 2003, 11:49   #15
Ping
Veteran

Ping

Eu am inteles ca acel jurnal pentru doctor era exact dovada ca el sufera de personalitati multiple. Si astfel punand problema jurnalului in fata judecatorului vroia sa-l scape de executie.

Dar cel putin din cat am vazut eu in fata judecatorului doctorul nu a pus in evidenta decat una din personalitati cea a lui John Cusack. Si l-a facut sa inteleaga ca el nu este John Cusack. De ce, nu am inteles ori pentru ca pe asta a considerat-o vinovata ori a fost doar o chestie ca sa-i dovedeasca judecatorului ca intradevar el se crede altcineva astfel incat sa nu il mai execute.

Si tocmai asta am crezut ca este problema eliminand personalitatea lui John Cuscak - care ori reprezinta transformarea lui in bine ori reprezinta partea lui buna - i-a lasat partea rea.

Eu nu inteleg ce spuneti voi ca vrea sa-i lase personalitatea buna si faptul ca vrea sa elimne celelalte peronalitati. Cum le-a eliminat ? Care e partea buna pe care i-a lasat-o, prostituata ? Si in plus de ce a dat-o doctorul in bara ?

Momentul in care dispare pustiul corespunde cu momentul disparitiei cadavrelor. Ce semnificatie are asta ?
Ping is offline   Reply With Quote sendpm.gif