despre dvd
Salutare. Sunt un mare fan al acestui site, si implicit al filmelor. Vad majoritatea filmelor cat de cat bune, si in special cele noi. Ma rog. De ceva vreme mi-am cumparat un dvd player si sunt foarte multumit de cate achizitii originale. Precum filmul care ar trebui sa stea in videoteca fiecarui cinefil, Matrix. Dar, am si niste asha numitele dvd freezone, creeate in china, dar spre surprinderea mea, nu sunt kiar asha de rele precum spun multi. Poate ca le nimeresc mai bune :lol: dar exista si o parte mai buna a acestor dvd-uri. poti cumpara unul unainte ca el sa apara pe piata romanesca, de exemplu am cumparat Chicago cred cu mai mult de o luna in urma, cunoscatorii stiu, de altfel si My big fat greek wedding l-am cumparat in aceeasi zi inainte de premiere. si l-am vazut de 4 ori. Intradevar, daca vrei un film de actiune cu sunete si alte efecte sonore, cumpara unul original. Am cateva filme originale precum si trei concerte. Cat despre jocuri, am 8 jocuri, printre care 7 originale. Sunt un mare fan Matrix, de aceea am tinut neaparat sa am si jocul in original. Imediat dupa premierea filmului, a existat un dvd original, (in paris), cu secventele din filmul matrix reloaded care era foarte ieftin. Nu l-am cumparat deoarece astept sa apara aici, si filmul intreg.
|