Fargo
Tocmai am vazut Fargo. Pe imdb filmu' sta bine de tot in top. Am cautat pe Cinemagia si putinele remarci facute sunt favorabile.
Ce e bun la filmu asta ?
Suntem averizati ca e dupa un caz real si ca desi s-au schimbat numele, faptele au fost pastrate. Cred sincer ca americanii sunt cam tampiti dar mi se pare ca prostia personajelor e cel putin umflata, probabil in stil Cohen. Mi se pare sinistra imbinarea secventelor casnice pline de iubire si intelegere din familia politistei( "I love you" spus de nenumarate ori - probabil la americani aceasta expresie nu mai are nici o valoare ) si crimele stupide si singeroase. Sa nu mai vorbesc de scena in plus cu intalnirea fostului coleg care nu are nici un sens in poveste.
Oricum la modul cum au fost prezentate personajele iti este greu sa crezi ca asa ceva s-a intamplat in realitate.
E drept, Frances McDormund joaca superb dar in rest nu pot sa zic ca am fost impresionat.
E prima impresie despre film, scriu la cald si cred ca sunt suparat pentru ca filmul m-a dezamagit cumplit.
Parerea mea e ca Big Lebowski e mult mai bun decat Fargo.
Rog pe cei carora le-a placut filmul sa-mi explice de ce e bun si ce mi-a scapat. Pentru ca evident mi-a scapat ceva din moment ce are numai critici favorabile.
|