Thread: Nu am chef azi
View Single Post
Old 05 Jul 2003, 01:43   #49
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
intr-adevar Ambra Blu, si pe mine ma deranjeaza ca am ajuns sa scriu posturi de 3 randuri...si tocmai de-asta am si zis ca ceva nu merge bine...pentru ca am sesizat in primul rand schimbarea la mine! cat despre stilul meu 'didactic', din ce stiu eu parca iti explicasem ca am venit aici ca sa invat nu ca sa predau deci ma indoiesc ca pot avea un asemenea ton...logic ca nu pot vorbi ca tine sau ca toni sau crydead sau multa alta lume din simplul motiv ca asta sunt eu!

mie mi se pare ca unul din motivele pentru care lucrurile nu sunt ok aici, este mentalitatea userilor noi care nu stau sa citeasca ce s-a scris inainte...din acest motiv ei nu cunosc userii care scriu, se baga aiurea in discutii si provoaca destul de multe probleme...de asemenea creeaza subiecte noi care insa au aceleasi teme cu alte n subiecte facute inainte (ex: Alte Replici Celebre, cele 100 de subietce despre Matrix si cele 50 despre LOTR)...Lucrul asta n-ar fi asa de tragic daca:
1. chiar s-ar discuta chestii diferite
2. nu ar fi trimise pe paginile urmatoare ('ingropate' as putea spune) anumite subiecte mai interesante de a caror existenta lumea fie a uitat fie nici n-a stiut vreodata.
mie mi se pare ca lucrurile astea afeacteaza mai mult imaginea site-ului...