Thread: Nu am chef azi
View Single Post
Old 01 Jul 2003, 13:07   #38
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Hai sa nu facem tsunami in acvariu. Ce a zis lecter a fost de bun simt, si la fel mi se pare si decizia lui de a parasi forumul. Sa il gasiti pe Leonard Piron insa scapegoat pentru tot ce merge prost pe forum e exagerat, insa. Din cite vad eu, omu' a inceput sa mai scrie si cu mainile, nu numai sa isi bage picioarele. Din punctul meu d evedere, e o cantitate neglijabila. Cind o sa inceapa sa vorbeasca - ma repet - si despre filme, o sa imi dau seama daca merita sa il respect sau sa il batjocoresc. Lui poa' sa i se rupa de asta, I don't care. Daca intervin moderatorii si cenzureaza posturile care 'arunca cu rahat in ventilator', autorii posturilor or sa se supere, o sa isi ia alte nickname-uri insa, in final, o sa ne paraseasca. Pina atunci insa, moderatorii tre' sa dea cu cenzura in ei. Ricutza, cu propuneri ambigue si cu iz demagogic de genul 'sa vedem care e adevarata problema' nu faci nimic. Adevaratele probleme sint cainii fara stapin si gaurile de ozon, nu un forum. Oamenii pleaca de pe forum din varii motive: se plictisesc, gradueaza si nu mai au acces la net, sint deranjati de posteri ca giulkiuz, migreaza pe alte forumuri unde statutul de guru se obtine mai repede, nu mai sint multumiti cu noul val de lupi tineri care dau cu pietre in toate propozitiile lor plate cu iz de axioma, etc. Uite, daca ar fi s-o luam pe pareri personael, pe mine ma plictisesc posturile tale de trei rinduri, care nu ma invata nimic despre film. In schimb, prefer sa citesc caterincile lui Crydead, la fel de apropiate de film ca si tot eseul meu de pina aici.
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif