View Single Post
Old 30 Jun 2003, 19:06   #17
MinRep
Legend

MinRep

Send a message via Yahoo to MinRep
(okay, sa zicem ca acropole nu era in renovare...)

OFF_THIS_FUCKING_TOPIC: Cateodata, draga crydead, imi mai scapa litere si paranteze, dar niciodata virgule, decat daca am intentia! La LP al nostru, - care urla, dar nu insulta (?) - virgulele nu exista, cuvintele sunt bagate unu-ntr-altul, cratimele sunt inlocuite de slash-uri (stiu eu de ce!), dar nu pentru ca nu ar sti sa scrie, ci pentru ca preferaun stil barbar si agasant. Cat despre faza cu ungurii, draga LP, te anunt ca exista (!!!) si ardeleni fara prejudecati (unguri sunt diavolul, moarte bozgorilor, anexati Debrecen-ul, singurul lucru naspa in Ungaria e ca sunt prea multi bozgori etc.), la fel cum exista sudisti cu (ardelenii sunt tot timpul in conflict cu ungurii si toti se urasc intre ei - de fapt, pe maghiari ii cam doare in cur de noi - , in Cluj totul, daca nu e mov, roz, portocaliu, negru sau alb, e rosu, galben si albastru, dar niciodata verde!)

INSIDE_THIS_FUCKING_TOPIC: Nu am auzit de Travolta la discutiile astea. Acum e el cam GRAS si NASHPA, dar pana la "Pulp Fiction" juca bine si arata bine.

Ce parere aveti de afirmatia lui Scorsese ca, in timpul filmarilor la "Gangs of NY", Leo i-a amintit de tanarul DeNiro. Are DiCaprio talent chiar cu caru', dar afirmatia mi se pare exagerata!
MinRep is offline   Reply With Quote sendpm.gif