Thread: ANIME-uri
View Single Post
Old 30 Jun 2003, 17:20   #160
Death Angel
Novice

Death Angel

Mai am un singur lucru sa spun : Forumul asta este o gluma, una proasta. Nu mai are sens sa stau printre limitati. M-am convins si cu administrarea forumului......varza.

Raptor> Care este sensul realitati fara vis?
Tu la ce filme te uiti de nu-ti place violenta? Ca in orice film de actiune exista. Si este REALA asa cum iti place sa fie orice......real

Voi crede-ti ca filmele sunt realitate? Poate documentariile, dar restul.....voi nu crede-ti ca exemplele cu filme si realitate sunt contradictorii? Filmele or fira ele apropiate de realitate, dar pana la urma sunt fictiune. LOTR e cea mai mare.

Toti de pe Ro-Anime......retrageti-va. N-are sens. Nu-s oameni cu care sa poti vorbi. Nu vor sa inteleaga de ce ne plac si nu are sens sa ne batem noi capul pt. ai face. Nu inteleg de ce am face-o.

Acesta este ultimul post. N-am ce cauta pe un forum defect.

Ramane cum zice-ti voi ma ....... am creierul ars......dar voi.........oare cum il aveti de la atatea filme? Filme care au acelasi efect ca un anime, numai ca la o scara mai mare. Oare de ce CNA-ul a pus acele interdictii?

Va las sa va spune-ti parerile contrare uinii altora, pt. ca pe mine nu ma intereseaza.

Bafta......si sper sa nu va mai aud.....decat cand o sa fiti pro