Imeacht gan teacht ort!!!!
Adica ASA.Deci,ca sa fiu normal si destept si,oh,sa ma pot alatura credintei tale pe care nimeni nu are dreptul sa o conteste,si anume ca animeurile-s daruri divine,pline de o frumusete rara,daruri ale naturii catre oamenii nerecunoscatori,ar trebui sa ma dau in vant(uri) dupa animeuri si sa le slavesc intru vesnicie?In caz contrar moderatorii fiind invitati sa ma zboare de pe forum.Nu?
Ei bine:Titim gan éir�* ort!Esti un IMBECIL,BA!Citeste posturile cu 3 perechi de ochelari!Am spus urmatoarele:
Quote:
Nu m-ai convins,dar asta ma priveste pe mine.Daca peste 5 ani o sa iti placa la fel de mult,atunci punctul tau de vedere e valabil
|
Asta se cheama toleranta,frate.Faptul ca EU NU SUFAR animeurile e alta treaba.NUMAI TU AI VREA CA TOTI SA FIE CA SI TINE,niste gaoaze ambulante,ca nimeni sa nu te mai arate cu degetul.Faptul ca nu vreau sa inteleg animeurile ma face mai prejos decat tine?Deci eu sunt:
Quote:
Lasa numai atata, ca mi-e sila sa-ti sciu mai mult. In plus cred ca oricum tu nu esti unul din oameni care sa iubeasca infinitul, cred ca esti unul care iubeste limita, limitarea, probabil pt. ca esti un.......
|
May those who love us love us.
And those that don't love us,
May God turn their hearts.
And if He doesn't turn their hearts,
May he turn their ankles,
So we'll know them by their limping!
EU O SA ACTIVEZ IN ORICE DOMENIU AL IMAGINATIEI CRED EU DE CUVINTA!!!!!!!Limitat esti tu,sa crezi numai in spasmele si convulsiile si ochii aia mari ai personajelor care iti ard psihicul.Uita-te pe geam si o sa vezi realitatea,citeste o carte si uita-te si la alte filme,si o sa vezi ca infinitul ala al tau e de fapt un cub.Infinitul e mai mult decat un ecran de televizor.
Ia fa tu bine si cauta definitia cuvantului antierou in DEX:
Quote:
tu cum ai vrea sa fie un personaj negativ? pozitiv? Pai nu trebuie sa fie pure evil?
|
Quote:
Scuza-ma dar tu la ce filme te uiti? La documentare, la Tanar si nelinistit sau esti unul din baietii fini, care se uita la telenovele?
|
A,deci faptul ca nu savurez scenele cu sange improscat pe pereti din 2 in 2 minute ma face telenovelist.Totul are nevoie de un motiv!Ce se intampla acolo se cheama masacru!
May the curse of Mary Malone and her nine blind illegitimate children chase you so far over the hills of Damnation that the Lord Himself can't find you with a telescope!
Quote:
Acuma sa trec la ceva putin mai serios......dar numai putin. Fosila, sa inteleg din traducerile tale, a nick-ului meu si a DBZ-ului, ca esti fan traduceri de titluri. Sa nu omit ca traducerea este a unui copil de gradinita.....auzi DragonBall Z = Bilele Dragonului puteai sa zici si tu Globurile Dragonului...... or do you need 7 more?......dar ma rog.....presupun ca tu esti unul din acei oameni care traduce Jonny English = Ion Englezul si Credell 2 the Grave = Parteneri Neobisnuiti....care mi se pare ce-a mai mare idiotenie in materie de treduceri de titluri.
|
Nu,tu n-ai priceput la ce ma refeream cand ziceam 'bile'

Scuze...Bilele ZZZanatice ale Dragonului.Nu,nu traduc asa toate titlurile de filme,ci numai porcariile.
Quote:
Drept sa-ti spun pe ro-anime amandoi ati fi zburat instant daca vorbeati acolo cum ati vorbit aici.
|
Drept,ce sa-ti spun si eu,nazistii ar fi facut tone de sapun daca evreii erau cu totii in Germania.Asta se cheama toleranta!(cu scuzele de rigoare pt. restul celor de aici).
Quote:
Ma glume din astea faceam si eu, dar cand aveam 9-10 ani , hai 12, dar scuza-ma imi intaresti ideea mea despre tine. Adica daca nu esti in stare sa faci un misto subtil nu mai fa. pai eu nu stiu cine e admin pe aici, dar eu ti-as fi dat ban de la prima postare scrisa in halul asta.
|
Aha,deci 'mishtoul' se face subtil.Poftim:
May you be in
Hell a half hour before the
Devil knows you're dead!
Quote:
Oricum daca nu-ti place uita-te la Disney frate, ca alea-s de tine. Cu Witney the Pooh, Treasure Island, Alba ca Zapada( la asta cred ca te uit cu o mai mare sadisfacere..nu? ) si alte aberatii.
|
Daaaaaaaaaaaaaa............ 8) Si nu uita Lacul Lebedelor,cireasa de pe tort!
As you slide down the banister of life,
May the splinters point in the wrong direction!
Quote:
Crede-ma ca pot sa-ti raspund cu aceeasi moneda, dar asta m-ar injosi pe mine, mai mult decat am facut-o deja, prin am pune mintea cu tine
|
Vai,cel mai destept cedeaza,nu?Da' chiar asa,de ce
nuti pui mintea cu mine?O sa fii surprins.
Quote:
Nici nu ma asteptam sa fi respectos, nu-ti sta in caracterul ala de badaran. A si apropo.....nu eu te-am facut prost, ci.......
|
destept?eram sigur ca o sa recunosti! 8)
Quote:
Pacat ca discutia a degenerat in asa ceva, parca ara fi o certa intre cei care asculta manele si ceai care asculta rock , de pe home.ro ...
|
Aha,si eu as fi manelistul....
Quote:
"fetite care l-au luat pe NU in brate" indiferent de argument
|
La fel si voi,daca asa sta treaba.Voi nu o sa cedati,pentru ca asta e pt. vostru de vedere!Atunci de ce sa cedez eu?De sa mint?Si de ce ce sa nu-mi spun parerea?Chiar daca asta nu intereseaza pe nimeni,si cu atat mai mult daca asta creeaza controverse.
Quote:
Personaje negative grotesti......pai nu vad acelasi lucru si in iubitul tau LOTR? Care este un basm pus pe pelicula. E o poveste de adormit copii. Un film, ca mai toate, care nu spune nimic.
|
CARTEA e unicul lucru din lumea asta mai valoros decat sufletul meu.E ADEVARATA CREATIE,pentru ca Tolkien a scris-o pentru el si toata viata sa a fost legata de aceasta carte:e legenda,e istorie,e mit,e viata,moarte,inceput si sfarsit.E ULTIMUL BASTION AL IMAGINATIEI IN FATA GROPII DE OTEL SI CIMENT.Eu nu o sa zic nimic despre tine pentru ca nu o accepti,pentru ca din c*cat nu poti scoate parfum de iasomie si invers;in fond,fiecare crede in ce vrea.Doar ca,spre deosebire de tine,eu cred in ceea ce un om a creeat din dragoste si nu din ura.Pentru mine LOTR nu-i doar un loc de incarcat bateriile,cum's animeurile tale,ci intreaga esenta a vietii mele.Si nu imi pasa daca va pasa sau nu.
Mai vorbim noi.Cat de curand.
Here's to a long life and a merry one.
A quick death and an easy one.
A pretty girl and an honest one.
A cold beer-and another one!
ps.iti pup si eu sufletelul

Numai ca nu acolo unde m-ai pupat tu(rect...)