Originally Posted by LeonardPiron:
Marele moralist, acum gata sa colaboreze in toate pozitiile. Ai uitat ca ai fost nominalizat, acum ceva timp, sa parasesti si tu forumul pentru abundenta de porcarele ?
|
Nu, tati. Nu m-a nominalizat nimeni sa parasesc forumul, m-am propus de unul singur. Porcarelele mele sint, still, o dovada a faptului ca pot sa baleiez si cu registrul subteran (sau era suburban?). Cind ma sparg in figuri vorbind de 'Hable con Ella', incerc sa
ridic cuvintul, pentru pigmei prea sus. In other words, incerc sa controlez ambele valente, si pe cea pozititva, si pe cea negativa, a verticalei. Daca tu ai fi vorbit omeneste de la inceput, chiar daca ne-ai fi spart lucruri in fata, poate te-am fi ascultat. Cind o dai in caterinci de clasa a 7-a, nu mai asculta nimeni. Dar, cum nimeni nu e perfect si poate tie chiar iti place sa vorbesti cu noi
si despre filme, loveste-ne. Eu am mai intilnit un caz asemanator cu al tau: a venit Alex Leo Serban, a incercat (patetic) s ane faca din vorbe dar, in cele din urma, mi-a cistigat respectul. Poate faci si tu lucrul asta, whadda fuck, hunting season's open.