Thread: Phone Booth
View Single Post
Old 20 Jun 2003, 01:23   #7
Leonard
alter-ego

Leonard

Send a message via Yahoo to Leonard
Recunosc ca m-a cam fascinat filmul asta si m-a tinut cu respiratia taiata din momentul cand a aparut vocea lui Kiefer Sutherland. Pana atunci parea gargara. Chiar daca poate nu e foarte original dpdv tehnic, si seamana, intr-adevar, uneori cu brian de palma, este ceva ce trebuia facut. O idee care parca ne statea pe limba la toti, si totusi nu ne-am gandit la ea. Un film 100% postmodern, reflecta exact societatea momentului. Nu are rost sa incep deocamdata sa comentez subiectul filmului, pentru ca probabil multi nu l-au vazut. Eu zic ca merita vazut!

8/10

Iar chestia cu dimensiunea, mi se pare total irelevanta. Pot la fel de mult sa iubesc un film de 3 ore precum Meet Joe Black, cat si un film de 75 de minute precum Lola Rennt. Durata nu e un criteriu. Daca e mai scurt, de obicei e mai "concentrat". trebuie sa fii foarte atent la tot ce apare pe ecran.
De asemenea nici spatialitatea unde se petrece actiune nu mi se pare relevanta. Astfel pot fi impresionat de un film care se petrece numai intr-o camera de hotel (cum e Tape), dar si un film de tip "road movie", cu multe schimbari de peisaj.