View Single Post
Old 17 Jun 2003, 20:22   #9
MinRep
Legend

MinRep

Send a message via Yahoo to MinRep
Am zis ca ma las si ar trebui sa scriu pe privat, da' aveam cam la mult(i) de raspuns.

Uite cum vine treaba. Eu am 360 si ceva de mesaje scrise. Gandindu-ma foarte larg, cel putin 250 din mesajele mele sunt despre filme, nu insulte la adresa colegilor de pe forum (cateoata, e drept, m-am aruncat asupra unora, dar doar ca sa-mi continui argumentatie). Acum, Piroane, din cele aproape 100 de mesaje ale tale, cate crezi ca au fost efectiv referitoare la FILME, si nu replici dure si certe cu altii. Pentru eu in asta cred ca consta valoarea: in cat esti de capabil sa te mentii la subiect, fara sa deviezi fara motive substantiale (cum ai facut tu, schimband irectia discutiei de la acest thread printr-o fraza cel putin dubioasa din punct de vedere ortografic care se vroia un mic atac la adresa mea). Si nu cred ca sunt atat de incoerent cand nu bat campii. Iar tu, mai pune virgule in fraza ca de-abia inteleg de zici/scrii/gandesti.

PST: Da, sunt ardelean si de ce crezi tu, ma doare in cot (valabil si pentru blitz43).
MinRep is offline   Reply With Quote sendpm.gif