da, am citit si eu entry-ul lui t.c. la p.r. din d.u.f. si m-au frapat asemanarile de interpretare (nu prea mi se-ntimpla, cu t.c.!)... ce sa zic? 2 oameni au vazut la fel - e clar (sper!) ca nu e o furaciune: cronica mea a aparut inainte de aparitia d.u.f.-ului! -, dar mie mi se pare ca este vorba de o evidenta: chiar despre asta este vorba in p.r.! (ma rog, daca vrem - si de ce sa nu vrem? - sa socotim p.r. mai mult decit un 'simplu' (of, de-am ajunge sa facem si noi asemenea 'simplitati'!!!) divertisment fara miza...)
nu stiu de unde-i vin lui t.c. ideile, in ce ma priveste pot raspunde fara ezitare: din capul meu, in care-au intrat alte kestii din alte capete, s.a.m.d.
kiar nu e mare scofala - trebuie doar sa privesti cu atentie suprafata peliculei... interpretarea vine de la sine.
iar in privinta privirii: ce pacat ca la bucuresti nu se va vedea 'gerry' al lui van sant!! l-am vazut la cluj si e ge-ni-al! (lui l.damian nu i-a placut :wink: !) voi scrie despre el in romania literara, in case you wanna check it out...
|